ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Lydia Lozano guanya 18.000 euros al mes per les seves intervencions a 'Sálvame'

Aquesta xifra contrasta amb les afirmacions dels seus companys que asseguren que té problemes econòmics

Lydia Lozano se empieza a molestar porque pongan en venta su robot de cocina.
Imatge d'arxiu de Lydia Lozano | Telecinco

Lydia Lozano torna a ser notícia pels seus problemes econòmics. No és l'única col·laboradora de 'Sálvame' que estaria passant per una complicada situació financera en els últims mesos. La ruïna de Lozano és tan gran, que els seus companys han afirmat que està venent els seus electrodomèstics

La direcció del programa i la resta de membres de l'equip estarien donant un cop de mà a la periodista. Segons han confirmat en el plató, l'han ajudat a vendre la seva 'Thermomix' perquè pugui saldar els seus deutes

Altres mitjans, però, com el diari digital 'El Español', posen en dubte aquesta versió sobre el patrimoni de la col·laboradora televisiva. Periodistes d'aquest mitjà afirmen que Lozano cobra una gran quantitat de diners per les seves aparicions a Telecinco, molt més que el president espanyol, i que té una empresa valorada en més de mig milió d'euros. 

El seu sou quadruplica el de Pedro Sánchez 

Lydia Lozano és una de les cares més freqüents en dos dels programes estrella de Mediaset. Podem veure gairebé cada dia a la periodista en el plató de 'Sálvame'. A més acostuma a ser una de les principals protagonistes de 'Sábado Deluxe'. 

Les seves aparicions televisives li suposen, sens dubte, una important remuneració al final de cada mes. Encara que té un contracte com autònoma, rep una bona quantitat de diners de la productora 'La Fábrica de la Tele' per cada cop que participa en l'espai de les tardes de Telecinco. Concretament, cobra 800 euros per cada presència en el plató de 'Sálvame'

La seva altra gran font d'ingressos és el 'show' de les nits de dissabte. Cada cop que forma part de l'equip d'entrevistadors o tertulians de 'Sábado Deluxe' rep uns 16.000 euros. Així, cada mes el seu compte corrent augmenta 17.600 euros, una xifra que quadruplica el sou mensual de Pedro Sánchez.  

Los compañeros de 'Sálvame' subastan artículos de Lydia Lozano para ayudarla por presunta crisis económica.
Els seus companys han subhastat diversos articles per ajudar-la amb els seus problemes econòmics | Telecinco

 

Té una empresa valorada en més de mig milió d'euros

A més de la seva alta retribució mensual, Lydia gestiona amb el seu marit Charlie l'empresa 'Análisis e Inversiones Hardisson S.L.'. La companyia té com principal activitat: «L'anàlisi i la realització de treballs periodístics (...) i qualsevol altra activitat relacionada amb l'activitat principal del món del periodisme».  

La societat va començar la seva activitat l'any 2003. Des de llavors ha acumulat un patrimoni de 670.000 euros. Si Lydia Lozano continua acumulant problemes econòmics, sempre podria liquidar l'empresa i aprofitar els diners que guanyaria per solucionar-los. 


Comentaris

envia el comentari