Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano revela com és el tractament que ha deixat sense forces al seu marit

Lydia Lozano ha tornat a televisió

Els últims mesos han estat molt convulsos per a la veterana periodista. Més d'una vegada, la col·laboradora de Sálvame ha confessat la seva por als hospitals i a les operacions. I és que, aquest any ha estat marcat per aquestes pors que tant aterren la periodista.

Ahir, Lydia reapareixia al plató del Deluxe, i, com és habitual, allà es va sincerar completament davant de l'audiència del programa. La col·laboradora va explicar com havia estat aquesta última intervenció, i com havia estat de dur, sobretot a nivell psicològic.

Lydia Lozano, en el seu pitjor moment 

Amb tan sols dues frases, la periodista s'ensorrava i es refugiava en Jorge Javier per poder continuar amb l'entrevista: «Ho he passat malament. He patit molt», sentenciava, i tot seguit no va poder contenir les llàgrimes. Lydia va revelar que, després de l'operació a què havia estat sotmesa, també li havien diagnosticat osteoporosi.

Lydia Lozano s'ha dedicat tota la vida  als mitjans de comunicació. Va començar la seva trajectòria al periodisme del cor quan era molt jove.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame
Lydia Lozano està vivint un dels moments més durs de la seva vida | Mediaset

Des d'aleshores, no ha parat d'anar de programa en programa. Per això, estar allunyada tant de temps de la seva feina no ha d'haver estat una tasca fàcil per a ella. Així ho confessava ahir a la nit Lydia, que va reconèixer no haver-se perdut Sálvame des de casa:

«Per això he pensat que havia de tornar a la feina, perquè ho he passat molt malament i m'estava tornant boja a casa. M'he adonat, a més, que soc addicta a la feina. Us veia cada tarda», confessava Lydia.

A més, Lydia s'ha sentit molt acompanyada en aquests moments tan durs pels seus companys. Ella mateixa ha reconegut que tothom ha estat molt pendent del seu estat. Després de l'operació a què ha hagut de ser sotmesa, la periodista ha revelat les seqüeles que li ha deixat:

«Després d'aquesta última operació estic sentint uns dolors horribles, tinc una barra de ferro ficada a l'esquena. Però el cert és que és molt discret, així que almenys no és tot dolent», confessava a Jorge Javier.

Imatge de Lydia Lozano plorant al mig del carrer a una intervenció a 'Socialité'
Lydia Lozano sap que la recuperació serà molt lenta i feixuga | Telecinco

La col·laboradora confessava que aquestes últimes setmanes, el cap li havia jugat moltes males passades. Psicològicament, ha estat molt dur. Ella mateixa ha reconegut que ha estat «a punt de caure en una depressió».

El seu marit, Charli, el gran pilar fonamental de Lydia Lozano

Sens dubte, Charli és l'home de la seva vida. En multitud d'ocasions ha demostrat l'amor que sent per ell i com ha estat d'important per a ella al llarg dels anys. Així, és evident que en aquesta dura etapa que li ha tocat viure ha estat a l'altura.

La periodista s'emocionava en parlar de Charli, i del paper fonamental que ha tingut aquests últims mesos.  Lydia reconeixia amb un tímid somriure que ell havia estat al seu costat tota l'estona i que sense ell no podria haver suportat tots aquests durs cops.

Lydia Lozano
El marit de Lydia Lozano ha estat el seu gran suport | Europa Press

Tot i això, Lydia ha reconegut que no ho ha posat gens fàcil a la seva parella. Amb totes les complicacions del postoperatori, la periodista l'ha necessitat molt:

«Em posa molt nerviosa dependre en tot moment de Charli, he plorat molt per això», confessava molt emocionada.

Ara Lydia, que ja està força recuperada, es podrà tornar a reincorporar al programa on és tan feliç, Sálvame. Tot i que ella mateixa ha confirmat que la recuperació serà molt lenta i una mica tediosa, a poc a poc veurà la llum.