Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

IMATGES

La superlluna més gran en 7 anys enlluerna Catalunya malgrat alguns núvols

Lydia Lozano reapareix a 'Sálvame' amb un cridaner bronzejat

«No pots estar més vermella!», va dir Kiko Hernández sobre el seu aspecte
El comentado bronceado de Lydia Lozano | Telecinco

 

Lydia Lozano ha tornat de les vacances d'estiu en plena forma. La col·laboradora de Telecinco ha gaudit d'un recés estiuenc d'allò més agradable a les illes Canàries i així ho evidencia, de fet, el potent bronzejat que llueix.

 

Tot i això, sembla que l'aspecte de Lozano va una mica més enllà, ja que —a jutjar pel contrast del color de la seva cara amb el seu coll— aquesta ha estat massa estona prenent el sol

 

 

  

 

 

El bronzejat de Lydia Lozano

I és que les imatges del programa parlen per si soles. Amb un vestit groc que potenciava la vermellor del seu pit, la col·laboradora de 'Sálvame' va posar en relleu que les seves vacances a les illes Canàries havien estat molt suculentes. 

 

I, com no podia ser d'altra manera, Kiko Hernández va optar per remarcar i fer burla del pintoresc aspecte de Lozano. El sempre controvertit Hernández no es va estar de res per bromejar obertament amb el color de pell de Lydia al·legant: «No pots estar més vermella!»

Les burles de la xarxa sobre Lydia Lozano 

N'hi va haver, fins i tot, que es van atrevir a comparar-la amb la famosa cantant Beyoncé. Més enllà de la crítica televisiva d'Hernández, doncs, Lozano també va rebre de les xarxes, on consideraven que el seu color de pell també era un pel cridaner.

 

Una altra de les bromes més sorprenents, així mateix, preguntava si Lydia s'havia maquillat amb «argila» per tapar la pell cremada.