IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lydia Lozano i Terelu Campos s'assabenten en directe que la cúpula de 'Sálvame' pensa acomiadar-les

A més, Lydia ha emfatitzat que només la situació és vergonyosa i humiliant

Lydia Lozano y Terelu Campos conocen las filtraciones sobre sus posibles despidos
Lydia Lozano i Terelu Campos coneixen les filtracions sobre els seus possibles acomiadaments | Telecinco

El plató de 'Sálvame' d'avui s'ha revolucionat en conèixer-se una perturbadora notícia sobre el futur de Terelu i Lydia Lozano dins del programa. I és que, segons informen diversos mitjans, i arran d'una filtració publicada per 'El Español', sembla ser que ambdues són a punt de ser acomiadades. En saber-se, Jorge Javier ha demanat que es reunissin davant d'una de les pantalles del plató, per encarar l'assumpte i explicar el que sabia a l'audiència. Pel to, seriós i afectat, l'assumpte ja es plantejava controvertit i, sobretot, molt difícil per a totes les parts. Tant és així que Jorge Javier començava dient: «no està la tarda per...». Tot seguit el presentador ha llegit el titular i el subtítol que aconseguia l'esmentat mitjà i que resava així: «La cúpula de 'Sálvame' planeja prescindir de Lydia Lozano i de Terelu Campus, el poc rendiment d'ambdues col·laboradores ha fet que la seva cadira corri perill al programa vespertí».

«Tu ho has llegit, Lydia?» li preguntava Jorge Javier a la col·laboradora. «És la que més perill corre en aquests moments: les seves enemistats amb molts dels seus companys la convertien en protagonista del programa en moltes ocasions, no obstant això en els últims mesos ha preferit mantenir un perfil molt baix», llegia a continuació. Quant a Terelu, les filtracions asseguraven que la filla de María Teresa no s'implicava prou en els temes del dia a dia i que s'havia acomodat, després de tot el protagonisme que va rebre en altres programes com l'especial de 'Las Campos'. Lydia, per la seva banda, semblava haver reduït els seus esforços i havia deixat de proporcionar conflictes, sobretot, des de la marxa de Kiko Matamoros, raó per la qual la cúpula del programa es mostrava especialment molesta.

«La font és molt bona», començava Lydia, molt afectada. «Mira, que prescindeixin de mi, bé, seria la primera vegada que m'ha passat amb el que seria molt dur, però que la cúpula no m'hagi dit res... o que ara el director no et digui pel 'pinganillo', això és mentida...», deia amb un fil de veu, abans d'emfatitzar: «aquestes coses es tanquen en els despatxos no en directe». Per la seva banda, Jorge Javier ha volgut intervenir sobre la base del que li dictaven a través del 'pinganillo', comentant: «això és una filtració, ells tenen moltes converses que mai surten la llum, i s'han quedat molt sorpresos que s'hagi fet públic». Després d'escoltar aquestes paraules, Terelu no pot contenir-se més i ha laborat el següent raonament: «si ho sabien i no volien que es fes públic, senyal que té una base sòlida». Jorge Javier en certa manera ho ha confirmat, dient: «S'analitza el treball de tots. La informació pot estar esbiaixada, i no es desvetllen les converses».

La resposta, que ni a Lydia ni a Terelu els hi ha semblat satisfactòria, vaticina el pitjor dels resultats. Lydia, més enfonsada que mai, assegurava que mai li han donat un toc d'atenció al programa, com si ho han fet en uns altres, gràcies als quals ha pogut «posar-se les piles». No obstant això, Jorge Javier assegura que no és cert i que sí que li havien cridat l'atenció en un parell d'ocasions. Entretant, Terelu confirmava l'evident: la situació l'estava enfadant. La col·laboradora considera que «si el tema s'havia de filtrar almenys que parlessin en privat i no en directe». Lydia, de la mateixa opinió, trencava a plorar i sentenciava: «que me n'assabenti en directe, per la premsa, per un company d'una altra cadena..., jo ho estic passant molt malament, és molt desagradable i vergonyós. Crec que tenim la confiança suficient per a parlar-ho, em sembla una miqueta humiliant. Jo prefereixo que m'ho diguin ja i marxo a casa meva, no estic tota la tarda plorant i amb un mal de panxa que em moro, que vingui algú i doni la cara». El vídeo del moment es pot veure a la pàgina web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari