Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly seriosos.

Lydia Lozano, víctima de la pitjor traïció: Charly enxampat amb una altra

Lydia Lozano s'enfronta a la seva pitjor tarda a 'Sálvame'

Lydia Lozano s'enfronta a la seva pitjor tarda 'Sálvame', i és que des del programa asseguren que tenen imatges de Charly sent-li infidel. Unes imatges força compromeses que diversos col·laboradors ja han pogut veure i que els han deixat impactats.

De fet, hi ha fins i tot un testimoni que assegura que va veure Charly amb una altra dona en una actitud força afectuosa. I és que ell té clar que és una deslleialtat. «El testimoni amb les imatges…», ha insinuat María Patiño.

Imatge de Lydia Lozano
Lydia Lozano podria ser víctima d'una infidelitat | TELECINCO

Tot i que, malgrat això, Lydia Lozano sembla estar força segura de la innocència del seu marit. «Aposto els cinc dits d'aquesta mà i els cinc d'aquesta altra per Charly», ha sentenciat molesta. És a dir, que confia totalment en el seu marit i s'ha mostrat molt tranquil·la davant les acusacions que pesen sobre ell.

Lydia sempre ha presumit de la gran relació que mantenen. És més, té clar que si el seu matrimoni ha durat durant tants anys és perquè hi han arribat tots dos «molt viscudets». La col·laboradora mai no ha tingut cap problema en desvelar certes intimitats i donar els millors consells per tenir un matrimoni feliç.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano i Charly sempre han presumit d'una bona relació | GTRES

«Preparem sopars romàntics. Ens deixem notetes a la nit o al mirall. També ens fem regals encara que no sigui una data especial», explicava fa un temps. «Charly és un 'tio' amb caràcter i això m'agrada. Em manté els peus a terra i si faig o dic alguna cosa a la televisió que no li agrada m'ho diu sense embuts».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Charly podria haver estat infidel a Lydia Lozano

És més, tots dos han tingut moltíssimes experiències i per això tenen clar que s'han triat per passar la vida junts. Així, la mateixa Lydia confessava que havia tingut un munt d'amants. «No et pots casar amb el primer que passa. No vull que algú em faci mal, que estigui avorrida amb ell per molt bo que estigui o molt bo que sigui al llit».

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano no entén què està passant | Mediaset

No obstant això, aquesta imatge de parella ideal pot quedar per terra després del que va passar. El que sí que ha molestat molt a Lozano és que Carmen Alcayde insinuï que el seu marit, que coneix molt bé, és excessivament afectuós.

Tant és així, que fins i tot l'ha amenaçat d'explicar el que ha passat en una festa on la parella no hi era. «Si tu llences, jo llenço», li ha replicat en aquell moment Alcayde, donant peu a una forta topada entre totes dues.