rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🔴 Cues de més d'11 km a l'AP-7 al Vallès per un accident

Macaco, sobre Maluma: «No sé qui és, però si és masclista no m'agradarà»

El cantant català ha afirmat que les lletres masclistes no tenen cabuda en la llibertat d'expressió
Imatge del cantant Macaco en un concert | Cedida

 

Polèmiques declaracions les que ha fet el cantant barceloní Macaco sobre el cantant colombià Maluma. L’autor de temes tan coneguts com ‘Moving’ va dir, en un sopar de gala per als nominats als premis de ‘Los40Principales’, sobre rapers o cantants de reggaeton que com Maluma tenen lletres masclistes «haurien d’estar a la presó».

 

El cantant català va afirmar sobre el colombià: «No sé qui és, no escolto aquesta música, però si és masclista com dius, no m’agradarà». Amb aquestes paraules ja deixava entreveure que no li agrada el tipus de música que avui dia s’escolta a la majoria de radiofórmules i que ocupen els primers llocs en les llistes de vendes.

 

«Qui és masclista a la garjola»

Segons Macaco, les lletres masclistes no tenen cabuda dins la llibertat d’expressió. L’exparella de l’actriu Kira Miró, va carregar durament contra els artistes que fan aquest tipus de lletres, molts dels quals estan patint boicots en molts festivals de música. L’artista barceloní va dir que «la llibertat d’expressió és una cosa i les lletres masclistes són una altra», deixant clara la seva opinió contundent respecte a aquest tema.  

 

Imatge d'arxiu de Maluma | Cedida

 

«Qui és masclista a la presó, a la garjola», va comentar també Daniel Carbonell, nom real de la persona que s’amaga sota el sobrenom de Macaco. Carbonell també va defensar que aquest tipus de lletristes els haurien de «treure tota la llibertat, perquè això no és ser lliure», afegint que «una lletra masclista no es pot consentir» i que «estic contra el masclisme, no suporto quan escolto aquest tipus de lletres».

 

La detenció de Willy Toledo, «un acte feixista»

Sobre una altra de les notícies més comentades dels últims dies, l'arrest de Willy Toledo, Macaco sí que va defensar la llibertat d'expressió de l'actor espanyol quan va ser preguntat al respecte. Concretament, l'intèrpret català va comentar que «la detenció de Willy Toledo, em sembla un acte feixista. Més enllà que estiguis d'acord o no amb el que ha dit o ha deixat de dir, masclista no ho és», va contestar el cantant dient que les dues situacions no són comparables.     

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris