Adara Molinero al plató de Supervivientes

La revelació sobre Adara Molinero que ha deixat tothom de pedra: «Està sola»

El vident ha dedicat unes paraules a l'ex-concursant de 'GH VIP' que no agradaran a la madrilenya

Durant un temps, el Maestro Joao i Adara Molinero van ser íntims amics, no obstant això, unes declaracions del vident sobre la vida privada de 'exconcursant de 'Gran Hermano' després de sortir de 'GH VIP' van acabar per dinamitar la seva relació fins a tal punt que ara com ara no es parlen.

El Maestro Joao ha concedit una sincera entrevista per a la revista 'Lecturas' on deixa clar que no guardava relació amb qui un dia va ser la seva amiga. El vident ha començat criticant la seva actitud sense pèls a la llengua.

«Sí, és la seva actitud. És lleig que ho digui però tinc 500.000 amics, simpatitzants o com vulguis dir-ho. En canvi, ella només té al fotògraf. Està sola», sentenciava el vident deixant clar que, ara com ara, Adara pràcticament no té amistats.

No obstant això, a més de parlar sobre el caràcter d'Adara, el Maestro Joao també ha revelat un dels motius de la ruptura de la seva amistat. «Tenia una gelosia terrible de mi», sentenciava el que fos concursant de 'Supervivientes', qui fins i tot ha arribat a revelar que la jove li donava permís a Gianmarco per a poder quedar amb ell.

No content amb això, l'actual concursant de 'Solo/a' no dubtava a opinar sobre l'actual relació entre Adara i Rodrigo Fuertes, assegurant que qui fos la seva amiga li havia ordenat a l'influencer que el deixés de seguir. Malgrat que el Maestro Joao ha declarat que li agradaria haver tingut una bona relació amb l'ex-concursant, la veritat és que assegura que ara com ara està millor així, ja que «tot aquest mal rotllo no el vull».

Una enemistat que ve de lluny

La veritat és que abans de ser amics, el Maestro Joao i Adara no guardaven una bona relació, és més, la concursant va arribar a dir que el vident li semblava patètic. L'entrada de tots dos en 'GH VIP' van fer que tots dos arribessin a una reconciliació que acabava per convertir-se en una bonica amistat.

Durant el programa tots dos demostraven haver deixat el seu caràcter a un costat, convertint-se en un gran suport l'un de l'altre a la casa de Guadalix de la Sierra. No obstant això, les declaracions del vident després de sortir del programa van molestar tant a la madrilenya que va decidir apartar-lo de la seva vida.