El 'Mago Pop' deixa sense paraules Arnold Shwarzenneger

L'actor presentava aquest divendres l''Arnold Classic Europe', l'esdeveniment multiesportiu més gran d'Europa celebrat a Barcelona aquest passat cap de setmana
El 'Mago Pop' deixa sense paraules Arnold Shwarzenneger | Catalunya Diari

 

Arnold Shwarzenneger ha estat l'última celebritat a caure rendida als encants del 'Mago Pop', i ho ha fet durant la presentació de l''Arnold Classic Europe', un esdeveniment multiesportiu que resulta el més gran d'Europa i que compta amb «més de 40 modalitats esportives, més de 50.000 visitants i 5.000 esportistes».

 

 

El 'Mago Pop' va delitar Shwarzenneger amb diversos trucs

El certamen, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la Fira Gran Via Barcelona, va comptar amb una presentació de luxe: tots els assistents van poder gaudir de la meravellosa màgia d'un dels mags més cèlebres dels nostres temps.

 

Així les coses, el 'Mago Pop' va rebre l'actor al Teatre Victòria i el va delitar amb diversos trucs, entre els quals hi havia la levitació d'un anell que prèviament havia demanat a una persona del públic.

 

Shwarzenneger, Primer Ambaixador del Victòria

Shwarzenneger, Primer Ambaixador del Victòria | Catalunya Diari

 

Com es pot comprovar en el vídeo de l'esdeveniment, Shwarzenneger va gaudir molt de l'espectacle, i a més es va convertir en el Primer Ambaixador del Victòria. En definitiva, que de ben segur serà una nit que no oblidarà mai. 

 

 

També et pot interessar...