Primer pla de Makoke.

Makoke i els 20.000 euros que l'enfonsen encara més: ha de demanar ajuda

Makoke no travessa el seu millor moment

Ens vam assabentar que Makoke fa unes setmanes trencava amb el seu últim xicot i no passa un bon moment econòmic. Tal com s'ha publicat a diferents mitjans, com ara Marca, té béns embargats. Tot perquè, segons sembla, Hisenda li va transferir els deutes del seu exmarit, Kiko Matamoros.

Aquesta situació la té preocupada, tot i que ara ha tornat a tenir ingressos després de fitxar pel programa Fiesta. També està molesta perquè ella té la situació que té i ell, que deu al fiscal una mica més de 700.000 €, no deixa de malbaratar. N'és una bona mostra que ara li ha regalat a la seva xicota, Marta López Álamo, un anell de compromís de 20.000 €.

Makoke al·lucina amb el gest del seu ex

La mare d'Anita Matamoros, malgrat que fa anys que està separada de Kiko, està al dia de tot el que ell fa. Per això, ara ha sabut que s'ha compromès amb la seva parella actual. Un compromís que els portarà a passar per l'altar el pròxim mes de juny.

A les xarxes socials, Makoke ha vist el col·laborador de Sálvame anunciar que torna a casar-se i, aquesta vegada, per l'església. Precisament, hi ha observat l'espectacular anell que ha regalat a la seva noia i que val una verdadera fortuna. Una taxadora que ha consultat Sálvame ha determinat que aquesta joia costa entre 18.000 € i 20.000 €. Matamoros ni ha confirmat ni ha desmentit el valor donat per l'experta. L'únic que ha fet ha estat deixar de manifest que l'ha comprat a la luxosa firma Cartier.

Davant d'aquest 'desfalc' de diners, els internautes s'han quedat perplexos i han criticat que ho faci quan deu una gran suma a Hisenda. També s'ha quedat perplexa la seva exdona, qui també té problemes econòmics i que, segons rumors, rep l'ajuda del seu primogènit. Davant la situació, aquesta ha estat l'única declaració que ella ha manifestat al programa on treballa: «No és res que em sorprengui, no em produeix cap sentiment, em fa gràcia. Tant em fa, li desitjo que sigui feliç».

Makoke veu complicar-se la seva situació

La mare de Javier Tudela, per si no n'hi hagués prou, ha vist que tot es complica per a ella encara més. Novament, per culpa del seu exmarit. El que ha passat és que Kiko li ha donat a conèixer que la demandarà. El motiu que prengui mesures judicials? Que Makoke ha explicat a la televisió que ell va ser extorsionat fa temps quan eren parella.

Després d'escoltar-la explicar aquesta situació, el col·laborador visiblement enfadat ha trucat a l'espai on aquesta treballa. Ho ha fet per anunciar que no es quedarà de braços plegats. Així, ha dit: «Truco per aclarir la veritat, la teniu a l'hemeroteca. Em sorprèn que es doni una versió distorsionada de la qual es va donar al seu dia. Mai m'ha extorsionat ningú amb cap caràcter sexual».

Tot seguit, amb la rotunditat que el caracteritza i davant la perplexitat de Makoke ha afirmat el següent: «Em sembla gravíssim i hi ha un il·lícit legal absolutament clar. No estic perquè ningú estigui parlant de mi a la televisió permanentment per tenir un penja-robes. Com és mentida, pel mateix procediment que va tenir accés al meu correu electrònic, presentarà al jutjat les proves de la difamació de què he estat objecte».