URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Makoke acudeix a una clínica d'estètica després de separar-se de Kiko Matamoros

També s'ha pogut veure l'exmodel en una festa amb uns amics en una discoteca de Marbella

Makoke durante un evento en Madrid
Makoke durant un esdeveniment a Madrid| CatalunyaDiari.cat

Un cop es va conèixer la notícia sobre la separació de Kiko Matamoros i Makoke després de gairebé dues dècades de relaciól'exparella s'ha situat en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació, ja que ara el que es vol saber és com estan vivint la seva ruptura.  

Fins ara, una gran part dels membres del clan Matamoros ha donat la seva opinió sobre aquest tema, però, en canvi, Makoke encara guarda silenci i tot sembla indicar que està portant la seva ruptura d'allò més bé

Les imatges d'ella que han sortit a la llum ho deixen ben clar: només una setmana més tard de l'anunci de la seva ruptura, Makoke ja estava ballant relaxadament amb els amics en una discoteca a Màlaga i, fins i tot, anant fins a un centre d'estètica perquè li realitzessin alguns retocs.

Makoke, pillada de fiesta en Marbella tras su ruptura

Makoke, enxampada de festa a Marbella després de la seva ruptura | Telecinco

 

Makoke i el seu canvi d'imatge

Tot i que l'exmodel hauria d'estar passant un dels seus moments personals més delicats, no ha volgut renunciar a res i ha inaugurat la seva recentment estrenada solteria amb un petit canvi d'imatge.

El passat dilluns 27 d'agost, es va veure Makoke anant fins a la Clínica Bruselas de Madrid, on es va sotmetre a un tractament d'infiltració facial de vitamines. D'aquesta manera l'exmodel pot lluir un rostre més il·luminat i rejovenit.

Cap de setmana de festa a Marbella

A més a més, fa un parell de setmanes l'exparella de Kiko Matamoros va ser vista gaudint d'un cap de setmana amb gran magnificència per Marbella, a Màlaga, al costat dels seus amics. Tal com ho mostra 'Sálvame' durant el seu programa del passat dilluns amb una petita gravació en la qual es pot observar a Makoke en una festa, ballant molt somrient i passant-s'ho d'allò més bé.

Uns dies abans de la festa, va viatjar fins a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, on va assistir a la carrera de cavalls que se celebrava en aquesta localitat, molt ben acompanyada pel seu fill Javier Tudela que s'ha acabat convertint en un dels seus pilars fonamentals. Aquell dia només va respondre «tot bé, gràcies» quan li van preguntar per la seva separació de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros, muy enfadado con los medios
Kiko Matamoros, molt enfadat amb els mitjans| Telecinco

Kiko Matamoros, enfadat amb tothom

Una situació completament diferent és la que està passant Kiko Matamoros. El col·laborador de Telecinco sembla portar la ruptura molt pitjor que la seva exdona. És més, fa uns dies Kiko va confessar durant el programa 'Sálvame Diario' que no estava «gens feliç» amb la seva separació.

 

A més, Kiko Matamoros també es va mostrar molt susceptible amb el tema durant aquest cap de setmana quan va etzibar un «deixeu-me en pau ja d'una p*** vegada» amb una actitud molt nerviosa i enfadada contra uns reporters que li van preguntar com estava.


Comentaris

envia el comentari