Foto de Makoke

Makoke descobreix, per fi, qui és i què vol fer el pare de la seva filla petita

Makoke ha topat amb un altre problema per part del seu ex

Makoke fa tres anys que, després de dues dècades junts i una filla en comú, posava fi a la seva relació amb Kiko Matamoros, col·laborador de Sálvame. Es tracta d'una separació que en absolut va ser amistosa i que actualment els continua tenint enfrontats. Ara, a més, hi ha un nou fet que té preocupada la malaguenya: el seu ex la demanarà.

Ella ha pogut saber que, després de les últimes declaracions, ell ha decidit no quedar-se de braços plegats. L'ha titllada de mentidera a la televisió i ha establert que prendrà més mesures legals contra ella.

Makoke, desmentida pel pare de la seva filla Anita

Makoke fa unes setmanes que va exposar al seu programa, Fiesta, que Kiko Matamoros feia temps havia estat extorsionat per unes imatges sexuals. Aquesta informació va ser desmentida per ell també en directe i va anunciar que la demandaria per això.

Però, aquí no ha quedat tot. Fa uns dies, ella va explicar al mateix espai que havia hagut de suportar missatges molt durs del seu exmarit i del seu entorn. Davant de la gravetat del que se li deia, va arribar un moment que va haver de denunciar .

Kiko Matamoros i Makoke
Makoke i Kiko Matamoros estan en 'guerra' des que es van separar | CatalunyaDiari

Ell estava de viatge amb la seva xicota, Marta López Álamo, però ja ha tornat. El primer que ha volgut fer ha estat desmentir completament l'andalusa. Ho ha fet dient: «Tinc la veritat amb mi i ho demostraré».

«Per començar, són missatges que no són meus. Meu n'hi ha un, que és jocós i que possiblement li va molestar, però, a veure, que era en to de conya. I després n'hi ha d'altres que són missatges d'un tercer que administra a voluntat les seves paraules i el que vol dir».

A això ha afegit: «Aquí s'han dit moltes coses que són mentida, algunes presumptament sobre la base de documents oficials».

Makoke és conscient de les conseqüències dels seus actes

La mare d'Anita Matamoros ha estat testimoni de com el seu ex ha vist les declaracions que aquests dies ha fet a la televisió. Després d'aquestes declaracions, ha deixat de manifest que actuarà contra ella judicialment. Així, ha afirmat: «Porto la demanda que li he interposat pel tema de l'extorsió amb un material de caràcter sexual».

«Hauré d'ampliar la demanda perquè no havia vist tot això. Jo no l'he amenaçada mai a la vida. Aquests missatges, repeteixo, no han sortit del meu telèfon, són d'una tercera persona».

En aquest punt, ha exposat: «Makoke m'ha denunciat per amenaces, per dir que he tingut accés a uns àudios que si es fan públics haurà de marxar d'Espanya. Per dir això, em va denunciar per amenaces perquè no veiessin la llum aquests àudios, que no eren meus, però que eren al meu poder».

«Si veritablement l'hagués amenaçada en altres termes, no se m'hauria posat una denúncia més grossa per amenaces? En quin cap hi cap? És absolutament fals. I demandaré o querellaré per adjudicar-me una història que no és meva».

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Makoke ha vist que Kiko ha anunciat que ampliarà la demanda contra ella | Catalunya Diari

Emma García, la presentadora, ha intentat relaxar una mica la tensió dient que estan vivint una situació que fa mal a tots dos. Tot i això, ell ha estat molt clar: «A Makoke l'únic mal que se li fa és a la butxaca. És l'únic que veu amenaçat».