Makoke en una imatge d'arxiu

La rectificació de Makoke arriba a través d'una imatge pujada de to

L'ha compartit a les seves xarxes socials

Tot i els continus enfrontaments televisius amb el seu ex, Kiko Matamoros, Makoke està vivint un moment molt feliç sentimentalment perquè ha tornat a trobar l'amor als braços de Javier, un patró de vaixell d'origen navarrès que, actualment, resideix a Eivissa.

Des d'un primer moment, la malaguenya va voler mantenir en la més absoluta intimitat aquesta relació. Per aquest motiu, fins i tot es va molestar amb el programa on col·labora, 'Viva la vida', en sortir a la llum dades sobre el seu nòvio. Però ja no s'amaga. Ara Makoke presumeix de parella i també de felicitat. I bona mostra d'això és la fotografia sense roba que no ha dubtat a compartir a les seves xarxes socials.

La foto de Makoke nua

Makoke sembla haver fet una escapada amb el seu noi per gaudir plenament de la natura, allotjant-se en una cabana on, precisament, s'ha fet una instantània que ha compartit al seu compte d'Instagram, així com ho ha fet Javier. Una fotografia que no ha passat gens desapercebuda.

Concretament, la malaguenya apareix al balcó d'aquesta esmentada cabana nua i únicament cobreix el seu cos amb un edredó de color blanc. L'esmentada imatge va acompanyada del següent missatge: «La naturalesa t'ensenya qui ets».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La natura t'ensenya qui ets ..

Una publicació compartida per Makoke (@makoke_) el

Tan insinuant i sexy és la fotografia, que ràpidament ha generat un gran enrenou. Tant és així, que els seus seguidors han procedit a comentar-la, dedicant-li paraules com aquestes:

  • «Precioses fotos, guapíssima».
  • «Que bé s'està quan s'està bé!».
  • «Quina vida tens, quina enveja!».
  • «Sembles Eva al paradís».
  • «Natura ets tu».
  • «Quina meravellosa vista! I no parlo només de la naturalesa».
  • «Que bé estàs amb el teu nou home! Me n'alegro molt que et cuidin».

Tampoc han faltat els comentaris d'amics de Makoke que estan encantats amb la seva felicitat, referint-nos per exemple a Marta López, Arancha de Benito o Carolina Sobe. Aquesta última, fent ús del seu habitual sentit de l'humor, li ha escrit: «Jane??? On és Tarzan?».