Foto de Makoke

Makoke es refugia amb el seu nou bebè per a superar la dolorosa separació

Makoke ha tornat al focus mediàtic després de la ruptura

Makoke està travessant un moment personal molt convuls. Fa només una setmana anunciava que la seva relació amb Javier Berrio havia arribat acabat. Per a la col·laboradora, ha estat una ruptura molt dolorosa, ja que encara té sentiments per ell.

El darrer dissabte passat a Emma García que, encara que la relació s'ha acabat, mantindran el contacte per l'afecte que es tenen: «No segueixo amb ell, però no vull parlar-ne perquè ploraré. És una persona increïble i l'estimo molt, però les coses, igual que comencen, han d'acabar. Els motius prefereixo guardar-me'ls. L'adoro, l'estimo, segurament aquesta setmana ens veiem i serem amics sempre», confirmava Makoke.

Makoke: una àvia molt il·lusionada

Les ruptures sempre són doloroses i, quan ocorren, el millor és refugiar-se en els teus amics i éssers estimats per intentar superar-ho com més aviat millor: sembla que això és el que ha fet. La col·laboradora es convertia en àvia el darrer any, el seu fill Javier Tudela era pare d'un nen.

L'arribada del nen ha suposat tota una revolució d'alegria i felicitat per a la família. Encara que Makoke va comentar que no li agradava gens el títol d'àvia, ella n'està encantada. La model només té paraules d'amor i afecte cap al nen, que s'anomena Javier, com el seu pare.

Foto de Makoke a la gala d'Starlite
Makoke està molt feliç amb el seu net. | GTRES

El darrer 7 de setembre es va celebrar el bateig del petit. I la família no va dubtar a posar-se les millors gales per celebrar-ho com cal. Makoke es va encarregar a fer partícips els seus seguidors d'Instagram del bateig. La col·laboradora va compartir alguns dels moments més divertits i entranyables de l'esdeveniment: «Acabem de sortir de l'església i marxem al convit del bateig del meu nen. Mireu quin cotxe! Som molt moderns nosaltres. Ja estem brindant», comentava a les xarxes socials amb un gran somriure.

Anita Matamoros tampoc hi va faltar i va ser-hi per acompanyar la seva germana en un dia tan especial. La col·laboradora només té paraules dramor cap al petit de la família i no dubta a compartir-ho a les xarxes socials per deixar-ne constància. «No puc explicar amb paraules com és aquest somriure, el més bonic del món. No puc explicar com es pot estimar tant algú, tota la meva vida», comentava al seu compte d'Instagram.

Makoke reapareix plena de projectes

La veritat és que Makoke està molt ocupada ara mateix. Amb l'arribada del petit Javier i la tornada als mitjans de comunicació, la col·laboradora té mil coses per fer.

Amb la fi de Viva La Vida, el futur de Makoke a la televisió semblava força incert. Des de fa anys, la model ha estat una de les cares habituals de la pantalla petita. Ara, amb el nou programa d'Emma García, Fiesta,Makoke recupera la seva faceta de tertuliana.

Makoke està encantada de tornar a treballar amb Emma García, amb qui té una gran relació des de fa anys. Quan va acabar Viva la vida, la col·laboradora va dedicar unes paraules boniques a la presentadora: «M'has fet molt bones entrevistes, ha estat un plaer treballar amb tu i contestar les teves preguntes perquè ets magnífica», explicava.

Ara, Makoke és una més de les col·laboradores del programa, on torna a compartir plató amb gran part dels seus companys anteriors. Sens dubte, refugiar-se en la seva família i en la feina pot ser l'opció perfecta per superar la ruptura.