Makoke

Makoke s'enfonsa en veure què està passant amb el bebè que tant desitja

Makoke entra en pànic en assabentar-se de l'estat del seu net

Makoke és una dona que es mou com peix sota l'aigua a les xarxes socials, però és conscient que en algunes ocasions ha d'anar molt amb compte. El que ha passat fa unes hores la té en xoc perquè sap que un membre de la família s'ha equivocat de ple.

Makoke no es pot creure el que ha perpetrat el seu fill amb el net de la col·laboradora de Telecinco. I és que Javier Tudela ha rebut crítiques per tot arreu. Ha passat després de penjar al seu compte d'Instagram un controvertit vídeo on surt el petit d'un any i mig, Javier.

La veritat és que l'exconcursant de Gran Hermano VIP apareixia en aquest vídeo fumant al la sala d'estar de casa seva amb el menor d'edat,  una pràctica que ha causat estupor, i és que Makoke no sabia com reaccionar al que estava veient quan ha entrat a les xarxes socials del seu fill.

Makoke es posa les mans al cap després de veure el que fan amb el seu net

La veritat és que aquest fum pot comportar importants problemes de salut per al seu petit. Però, el germà d'Anita Matamoros ha aclarit que les cigarretes electròniques que estava agafant el seu fill no tenen nicotina.

Tot i això, a aquests els seus propis seguidors li han fet retrets a les xarxes socials i ha rebut crítiques ferotges per una actitud que posa en qüestió la seva tasca com a pare.

Makoke
Makoke no està de bon humor després del que li ha passat al seu net | GTRES

Tot i que aquests cigarrets electrònics no són tan perjudicials com aquells que sí que porten nicotina, de totes maneres tenen substàncies tòxiques i químiques. Així, també poden ser fatals per al cos humà. A més, al jove li ha pujat la mosca al nas i en comptes de demanar perdó per rebaixar la tensió de les crítiques, ha assegurat el següent.

Makoke és conscient que el seu fill ha estat imprudent

«No porta nicotina, per als especialets», ha sentenciat el fill de Makoke. A més, entre les crítiques més dures que ha llegit el madrileny, n'hi ha una que diu que un pare no es pot permetre que el seu fill el vegi fumant. El motiu no és altre que aquesta pràctica podria incitar el menor a fer el mateix en un futur.

Pla general de Javier Tudela
El fill de Makoke s'ha portat malament amb el seu fill | Europa Press

De fet, hi ha un moment al vídeo on el petit Javier acosta la cigarreta electrònica a la boca del seu pare mentre aquest gravava el moment i ho feia públic. Makoke sap que el que ha fet el seu fill és més que reprovable i segur que li ha donat un toc d'atenció perquè no torni a passar. No vol que al seu net se l'exposi d'aquesta manera com ha fet fa només unes hores.

«L'estupidesa no té límits»

Finalment, veient l'enrenou que s'estava aixecant, Javier Tudela ha considerat que havia d'esborrar aquestes imatges. Però, s'ha encarat amb més d'un seguidor, com podem veure a la imatge següent. Un d'ells li ha escrit en privat al seu compte d'Instagram i li ha deixat anar el següent.

«Però l'incites a fumar, més que ximple», criticava un dels seus seguidors. El fill de Makoke no ha tingut problema a publicar les crítiques que ha rebut a través de les seves 'stories'.

'Storie' de Javier Tudela
Javier Tudela respon als seus seguidors | INSTAGRAM: @JAVIER_TUDELA14

Així, s'ha defensat dels atacs rebuts amb tota la raó, justificant una cosa que ha deixat avergonyida la seva mare.

«L'estupidesa no té límits», deia amb aires de superioritat mentre explicava que en revelar que el 'vaper' no portava nicotina per evitar així les crítiques. No obstant això, aquesta decisió de poc li ha valgut , perquè se li han tirat a sobre com mai.