Makoke torna a enamorar-se després de trencar amb Kiko Matamoros

Segons ha confessat al periodista Diego Arrabal, la concursant de 'GH VIP' està «il·lusionada amb una persona»

Tant Makoke com Kiko Matamoros demostren que no estan disposats a perdre el temps i des que es van separar, tots dos han tingut altres relacions. Fa pocs dies vam saber que Kiko Matamoros havia començat una nova relació, i ara la seva exparella també ha confessat que torna a estar enamorada.

Diego Arrabal confirma que Makoke torna a estar enamorada

El periodista Diego Arrabal va afirmar al programa 'Viva la Vida' que Makoke li havia confessat que «estava il·lusionada amb una persona». Encara que Arrabal va confirmar la il·lusió que sentia l'ex de Matamoros, el periodista no va voler revelar el nom de l'afortunat.

Aquesta notícia es va fer pública davant de Kiko Matamoros, que va explicar que no en sabia res i, encara que el col·laborador opinava que «no és el mateix estar il·lusionada que enamorada», Diego Arrabal va assegurar que va ser ella mateixa qui va dir que es tornava a sentir enamorada.

Makoke podria haber recuperado la sonrisa con una nueva pareja
Makoke ha confessat que està «il·lusionada amb una persona» | Instagram

 

Pel que sembla, Makoke ha tallat en sec els 20 anys de relació que havia tingut amb Kiko Matamoros i, després de diverses topades amb el col·laborador de les quals ha sortit completament destrossada, ara  està totalment disposada a tornar a omplir el seu cor.

Més notícies relacionades: «Kiko Matamoros i Makoke trenquen la seva relació després de 20 anys»

Els rumors sobre la possible relació entre Makoke i Tony Spina

Fa unes setmanes vam veure Makoke  com passava una gran nit de festa amb els seus companys de 'Gran Hermano VIP 6', en especial amb Tony Spina, amb qui la vam veure amb una actitud molt afectuosa. La sintonia i el bon ambient que hi havia entre els dos durant la seva estada a la casa van provocar que comencessin a córrer els rumors d'una possible relació.

Quan van expulsar Makoke, va afirmar que estava confosa pel que feia als seus sentiments per Tony. No obstant això, hi ha fonts que asseguren que quan l'italià també va ser expulsat, Makoke i Tony van passar una nit junts en un hotel. Tony, però, va declarar que entre ells només hi havia una relació d'amistat.

Makoke y Tony Spina tonteaban mucho en 'GH Vip'
Hi havia rumors sobre una possible relació entre Makoke i Tony Spina  | CATALUNYADIARI.CAT

Kiko Matamoros també ha passat pàgina

Per la seva part, Kiko Matamoros també ha volgut deixar enrere la relació que tenia amb Makoke. Després que se l'hagi relacionat amb Sofía Suescun en aparèixer unes fotos en què se'ls podia veure amb una actitud molt afectuosa, Matamoros va assegurar al programa 'Viva la vida', on també col·labora, que tornava a estar «il·lusionat».

Kiko Matamoros confesaba en 'Viva la Vida' tener una nueva ilusión
Kiko Matamoros va confessar a 'Viva la vida' que tenia una nova il·lusió | CATALUNYADIARI.CAT

 

El col·laborador  no va voler donar més detalls de la identitat de la noia, però alguns dels seus companys van assegurar que el van atrapar in fraganti acompanyat d'una jove de menys de 30 anys, morena i d'origen italià. Així doncs, ara només ens cal esperar perquè Makoke i Kiko diguin els noms de les seves parelles per saber qui són. De moment, però, tots dos prefereixen ser prudents i mantenir la identitat de les seves il·lusions allunyada dels mitjans per evitar que la televisió engegui en orri les seves relacions.

Notícia original de 'La Coctelera': «Makoke confiesa que vuelve a estar enamorada»