Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

«La malaltia de David Flores seria per transmissió venèria d'Antonio David»

Ahir en 'Viva la vida' un doctor especialista en trastorns del desenvolupament va negar que Rocío pogués ser la responsable

David Flores s'ha convertit en notícia des que comencés a emetre's la sèrie documental protagonitzada per la seva mare (Rocío Carrasco). I és que en la mateixa s'ha parlat de la malaltia genètica que sofreix. És més, la seva progenitora ha revelat que, durant l'embaràs, el seu exmarit, Antonio David Flores, li deia que anava a malparir per la seva gelosia. Això sense passar per alt que tant el seu ex com la mare d'aquest van arribar a culpar-la de la patologia que sofria el seu fill.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ahir en 'Viva la vida' un doctor especialista en trastorns del desenvolupament va negar que Rocío pogués ser la responsable. És més, va exposar que, donades les habilitats que té David actualment, ella va jugar un paper important en la vida del seu fill. I és que en la seva etapa de 0 a 6 anys el va posar en mans de professionals adequats que el van ajudar enormement.

D'aquesta manera, va quedar clar que els arguments d'Antonio David són incerts. No obstant això, en aquest programa es va revelar una mica més. En concret, que una persona de la família Mohedano transmetia que el responsable de la malaltia era l'ex de Rocío Carrasco. Així, ho explicava, segons Kiko Matamoros, Rosa Benito.

Es destapa a Rosa Benito

Kiko Matamoros ha estat el col·laborador de 'Viva la vida' que ha volgut desemmascarar a Rosa Benito, la que fora esposa d'Amador Mohedano. Així, ha manifestat que durant anys va ser ella la que es va encarregar de passar a la premsa informacions de la seva família política. Ho ha fet dient: «Va fer molts comentaris a favor de Rocío Jurado, d'Ortega Cano, de Rocío Carrasco i alguns són esborronadors».

De la mateixa manera, ha indicat que suposadament algunes d'aquestes coses que comptava eren l'opinió de Carrasco i que «es transmetien de manera interessada». Tant és així que ha donat a conèixer que Benito, per exemple, va exposar l'«acusació que es feia del problema que tenia David sobre la base del comportament d'Antonio David i a la transmissió d'una malaltia venèria». A això ha afegit que Rosa li va donar a conèixer aquesta informació a Belén Esteban.

Davant aquesta dada, la presentadora Emma García li ha preguntat a Kiko què tenia a veure Rocío Carrasco amb aquesta dada que va explicar la seva tieta. I ell ha respost, sense proves ni certesa: «Si ella era la transmissora d'aquesta versió, algú la hi havia d'haver explicat. No se l'haurà inventat».

Així mateix, Matamoros ha explicat altres temes, dels quals, pel que sembla, Benito passava informació a la premsa. Ens estem referint al comportament de José Fernando, per exemple. En aquest sentit, ha exposat que «Algunes informacions es van fer públiques en el plató i altres no, evidentment per la barbaritat que es comptava i perquè ningú s'atrevia a fer-les públiques perquè sense cap prova...».

Rosa Benito, una titella?

A més de relatar algunes informacions que Rosa Benito va oferir a la premsa i als seus companys de 'Sálvame, Kiko ha anat més enllà. Així, ha manifestat que quan aquesta les donava era perquè «hi havia bona voluntat. Ella va ser una ximple útil, ho dic amb tot el respecte. Crec que va ser utilitzada en algun moment sabent on estava per a transmetre informació, en alguns casos deformada i en uns altres no». Així mateix, ha deixat clar que en cap moment va haver-hi mala fe per part de Benito.

En aquest punt, ha decidit intervenir Carmen Borrego per a manifestar el que va viure amb Rosa i Antonio David en compartir plató a 'Supervivientes'. En concret, ha exposat que «Rosa li ha tingut bastant por a Antonio David, no sé si perquè ell pogués revelar alguna cosa. Ella parlava d'una manera fora de plató i d'una altra dins». Caldrà esperar per a veure que diu l'assenyalada, actualment col·laboradora en 'Ya es mediodía', en referència a les acusacions.