Foto de tots els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'

Maltractament, estafa i infidelitats: les ombres de les celebrities de 'Masterchef'

David Bustamante, Miki Nadal i Iván Sánchez s'han vist embolicats en grans polèmiques

Els concursants de 'Masterchef Celebrity' estan gaudint al màxim de l'experiència. Tot i ser personatges reconeguts en àmbits com l'actuació o la música, la cuina els transforma.

Així, hem pogut veure David Bustamante, Yotuel o Verónica Forqué treure les urpes i mostrar-nos una de les seves facetes més desconegudes. 

Però no tot són flors i violes. Alguns dels concursants han vist el costat més dur i amarg de la fama i han protagonitzat polèmiques molt greus. Fins i tot, han estat a punt de destrossar la seva imatge pública.

El passat persegueix Samantha Hudson

L'última expulsada del 'talentshow' culinari, Samantha Hudson, va estar a punt de quedar-se fora del programa després que es filtressin uns missatges desagradables que havia escrit a Twitter anys enrere.

L'artista arribava a fer afirmacions tan terribles com: «Odio les dones que són víctimes de violació i que recorren a centres d'autoajuda per superar el seu trauma. Quines putes pesades!» o «Ploro de riure amb vídeos d'assetjament escolar que acaben en suïcidi».

Unes declaracions que generaven un gran enrenou i provocaven que molts usuaris de la plataforma es tornessin en contra seva.

Encara que es va disculpar, l'escàndol va provocar la cancel·lació d'alguns dels projectes que tenia abans de participar a 'Masterchef'.

David Bustamante, en guerra amb el seu representant i acusat de trair Álex Casademunt

Sens dubte, David Bustamante ha sabut guanyar-se l'afecte del públic durant tants anys dedicant-se a la música. No obstant això, ha protagonitzat diverses polèmiques que han posat en dubte la imatge de cordialitat que ha volgut transmetre als seus fans.

En concret, ha mantingut una dolorosa batalla judicial amb el seu exrepresentant, que acusava d'administració deslleial, estafa, falsedat documental i negligència professional. Demanava dotze anys de presó i una indemnització de 450.000 euros.

Uns delictes que el jutge no ha admès a tràmit, de manera que Francisco Manjón ha quedat absolt dels càrrecs.

«Durant els darrers dos anys i mig, he hagut de fer tractaments per ansietat i depressió i segueixo prenent ansiolítics i antidepressius», assenyalava.

«No tot ha sigut dolent, però tenir al cap aquest procés m'ha impedit gaudir de la família i de la feina. M'ha fet ser diferent i m'ha destrossat la vida». 

Manjón assegura que mai perdonarà Bustamante l'infern que ha viscut. «Quan va acabar el judici, estava clar que em declararien innocent i m'ha semblat molt lleig que ho filtressin als mitjans per fer-me mal».

De fet, l'amenaçava de treure a la llum tots els seus draps bruts. Sobretot amb relació al seu divorci de Paula Echevarría. «Mai parlaré d'aquestes coses per respecte i per l'afecte que sento cap a la seva filla. Cosa que ell no ha fet amb les meves i les coneix perfectament».

Bustamante també ha hagut de fer front a dures acusacions de traïció al seu amic i company Álex Casademunt. Abans de morir, ell ja li retreia haver tret una versió del seu mític tema 'Dos hombres y un destino' sense tenir-lo en compte. 

A més, acaba de sortir a la llum que Bustamante ha demanat 4.000 euros per actuar en el concert d'homenatge que els triunfitos estaven organitzant per commemorar-lo.

Iván Sánchez, enxampat mentre li posa les banyes a la seva dona

Iván Sánchez sempre ha mantingut la seva vida privada allunyada del focus mediàtic. Però sembla que l'han enxampat mentre li posava les banyes a la seva dona amb una mexicana molt atractiva. 

Un fet que va tenir molta repercussió tant a Espanya com a Llatinoamèrica, on Iván es va convertir en tot un galant de telenovel·les. Iván i Ana Brenda Contreras es van conèixer durant la gravació de 'Lo imperdonable' i la química existent entre els dos aconseguia traspassar les pantalles.

Poc després, els actors van ser enxampats en plena acció a una platja de Mèxic, imatges que van córrer com la pólvora. A més, l'escàndol va posar el seu matrimoni amb Elia Galera, mare de les seves dues filles, a la corda fluixa. 

Miki Nadal, acusat de maltractament per la seva exdona

Miki Nadal ha hagut de fer front a un divorci conflictiu amb Carola Escámez, mare de la seva filla. Ella el va acusar d'haver-la maltractat i sotmès a humiliacions constants.

De fet, va publicar el contingut d'un vídeo compromès on Nadal la faltava al respecte i l'escridassava amb paraules com «merda», «pallassa» o «patètica». Un reguitzell de vexacions que anaven pujant d'intensitat.

Al seu torn, el col·laborador de 'Zapeando' reconeixia que es tractava de la seva veu, però es justificava al·legant que recentment havia descobert que la seva dona li era infidel.