Albert Rivera i Malú

Malú i Albert Rivera podrien anar a viure junts

La revista 'Semana' ha aconseguit fotografiar a la parella en un mateix cotxe i en direcció a les obres de la nova casa de l'artista

Des que la relació va sortir a la llum, tots els mitjans de comunicació busquen alguna foto o informació que il·lustri la relació que tenen la cantant Malú i el polític Albert Rivera. Aquesta vegada, la revista 'Semana' ha estat qui ha aconseguit fotografiar la parella en un mateix cotxe, en direcció a les obres de la nova casa de l'artista.

Rivera podria traslladar-se a viure amb ella

Tot i que la casa, en un principi, només és de Malú, els rumors apunten al fet que possiblement Rivera decideixi mudar-se amb ella una vegada la casa estigui acabada.  De fet, el líder de Ciutadans està molt implicat en el transcurs de les obres i, sens dubte, seria una bona forma de consolidar i formalitzar la seva relació.

A les imatges que ha publicat la revista es pot veure a la parella en un cotxe marca Audi conduït per Rivera i direcció a les obres de la casa. Cada vegada més, donades les imatges, queda més clara la seva relació i consolidació malgrat els rumors de crisis gairebé constants. Més enllà d'aquestes fotografies, l'acció que no ha deixat lloc al dubte en la seva relació va ser la sortida de l'hospital de Rivera la setmana passada. 

Després d'estar 48 hores ingressat per una gastroenteritis aguda provocada, possiblement, per una salmonel·losi, Rivera va abandonar l'hospital acompanyat per la cantant que, a més a més, duia una samarreta amb la paraula «Love». Això va provocar reaccions a les xarxes que asseguraven que aquesta decisió va ser molt meditada, i que tenia la intenció de fer callar els rumors sobre la seva separació, confirmar que realment estan junts, que es donen suport en els moments més difícils i que ja no tenen problemes per cridar als quatre vents que l'amor ha triomfat.

Malú i Albert Rivera
'El Programa de Ana Rosa' va publicar les primeres imatges de la parella | Telecinco

 

També et poden interessar...