ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

Malú anuncia durant la seva actuació a l'Starlite de Marbella que serà tieta

El germà de la cantant, el guitarrista José de Lucía, està esperant un fill
Malú en una de les seves actuacions | Archivo

 

Malú va omplir aquest diumenge, 6 d'agost, l'escenari d'Starlite a Marbella d'energia i bones notícies. La cantant va actuar amb l'aforament complet i, segons explica 'Chance', l'emoció del concert va fer que resultés inevitable anunciar que el seu germà, José de Lucía, es convertirà en pare pròximament. «Seré tieta», cridava contentíssima mentre abraçava la panxa d'una de les seves coristes i després, s'acostava al seu germà, que a més és el guitarrista de la seva gira.

Com no podia ser d'una altra manera, el públic va sumar-se a la seva alegria i l'emoció va envair el recinte, que va esclatar en un gran aplaudiment. Des del començament de l'actuació, la cantant va anar escalfant l'ambient amb sospitosos missatges que van fer saltar les alarmes entre els seus fans. Però aquesta no va ser l'única demostració de l'alegria dels artistes i dels seus fans, ja que, a més, van compartir aquests emotius moments de l'actuació a través de les xarxes socials amb tal furor que fins i tot van fer que Malú fos 'Trending Topic' a Twitter durant tota la nit. 
 

I és que tal com ella mateixa anunciava, amb l'arribada del seu nebot o neboda, la seva vida i la dels seus familiars està a punt de canviar. D'altra banda, amb aquesta actuació en la qual Malú ha centrat tota l'atenció entorn de l'embaràs de la seva cunyada, l'artista ha tornat una vegada més a demostrar que s'entrega per complet en cadascuna de les seves interpretacions i a més ha aconseguit contagiar amb la seva emoció i alegria a tots els assistents.

 Comentaris

envia el comentari