Malú i Rivera no aniran a viure junts: la cantant es compra una casa sola

La cantant s’ha comprat una casa de 500m² i un preu d’1,5 milions d’euros

Fotomontatge Rivera i Malú
Malú s'hauria comprat una casa ella sola a Madrid, i no s'aniria a viure amb Rivera | Cedida

A principis de setmana es va fer públic, de la mà de Telecinco, que Albert Rivera i Malú estarien buscant una casa per anar-se’n a viure junts i poder consolidar la seva relació. Però la notícia que va desvelar ‘Socialité’ es veu trencada en pedaços quan, pocs dies després, ‘Lecturas’ s’ha fet ressò a la seva pàgina web que Malú s’ha comprat una casa tota sola.

La revista del cor explica que Malú s’ha comprat una mansió de 500m², en una parcel·la de 3.000m² a Madrid i que s’hauria gastat uns 1,5 milions d’euros en aquest habitatge, que estarà pagant fins a l’any 2043. Amb aquesta nova adquisició la cantant ja té tres cases a la capital espanyola, una a Majadahonda, una altra a Aravaca i aquesta nova que està situada a Florida, una de les zones més exclusives de la capital.

Així, la història explicada a ‘Socialité’, on s’especulava que la suposada parella faria un gran pas en anar-se a viure junts, es veu truncada per la compra, per part de Malú, d’un nou habitatge a la capital espanyola.

Durant gran puna bona part de la seva carrera musical, la cantant ha lluit un 'look rocker'
'Sálvame' investiga el caràcter de Malú | El Confidencial

 

Persones pròximes a Malú destapen el seu caràcter: «És una diva»

En mig dels rumors que giren al voltant de la suposada relació entre Albert Rivera i Malú, el programa ‘Sálvame’ s’ha proposat investigar el caràcter i el comportament de la cantant que, per cert, ha desaparegut de l’escenari públic i es desconeix la seva localització.

Malú, neboda de Paco de Lucía, no ha fet cap declaració respecte als rumors sobre la seva relació amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera tampoc ha volgut pronunciar-se. A causa de la falta de confirmacions, el programa de Telecinco ha decidit indagar en el caràcter de Malú a través de persones que han treballat amb ella, i les declaracions no deixen gaire bé a la cantant. 

Lydia Lozano fou una de les primeres a comentar el caràcter ‘especial’ Malú durant un dels programes; poques hores més tard, ‘Sálvame’ ja disposava de testimonis de diverses persones que havien treballat amb la cantant i que la descrivien com una diva. «La típica artista que canvia de cara quan la càmera l’està enfocant. Destaca sobretot per la poca empatia que manifestava», explica un dels treballadors que va coincidir amb ella a Canal Sur.


Comentaris

envia el comentari