Malú deixa la seva representant després de vint anys

La cantant vol agafar les regnes de la seva pròpia carrera

Malú dirigirà la seva pròpia carrera després de l'èxit de 'La Voz'| Telecinco

Després de vint anys, Malú deixarà d'estar representada per Rosa Lagarrigue. La cantant madrilenya ha decidit dir adeu a la seva representant per agafar les regnes de la seva carrera i formar un equip propi, segons informa ‘Bekia’. La carrera de Malú ha tingut una gran empenta després d'aparèixer al programa de ‘La Voz’ i s'ha convertit en la segona artista amb més públic a Espanya pel que fa als concerts en directe.

RLM, l'empresa de representació dirigida per Rosa Lagarrigue, ha volgut precisar que la separació ha estat «de mutu acord» i que es mantenen les «bones relacions» des que Malú va fitxar per ells l'any 1997. Per la seva banda, des de l'entorn proper a l'artista asseguren que la cantant només pot dir meravelles de Lagarrigue per haver-la ajudat tants anys i espera que pugui seguir assessorant-la en el futur.

La marxa de Malú és un cop dur per RLM, que l'any passat ja va perdre Alejandro Sanz, i en aquest cas va ser a causa de certes discrepàncies econòmiques. El cantant madrileny va decidir construir el seu propi equip i Malú ha decidit seguir els seus passos. La ‘coach’ de ‘La Voz’ va començar a arreglar els seus assumptes legals fa uns mesos i ja figura com a administradora única d'Aprendiz y Canciones SL, empresa que gestiona els seus drets i que fins ara estava a nom de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari