Primer pla de Malú amb la mirada perduda

Malú, destrossada per una mort en ple Nadal: «Ja esteu tots junts»

La cantant ha donat la mala notícia mitjançant les xarxes socials

Malú està vivint un Nadal molt agredolç, ja que ha patit una pèrdua molt dolorosa. Tal com ha anunciat a les xarxes, la cantant s'ha hagut d'acomiadar d'una de les seves mascotes més estimades: el seu gat Chanelo.

Coneguda per ser una gran amant dels animals, Malú ha construït una família molt gran amb mascotes que cuida i estima com si fossin els seus fills.

L'amor pels animals l'ha portat a adoptar diversos gossos i gats, que són els seus companys més fidels.

Tots són membres de la família de ple dret i ocupen un lloc molt especial al cor de Malú. Juntament amb Lucía, la filla que té en comú amb l'expolític Albert Rivera, ells són l'alegria de la casa i els éssers que més felicitat li aporten.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Rivera i Malú van tenir la seva filla, Lucía, l'estiu de 2020 | GTRES

Precisament, per aquest afecte que els té, Malú no pot evitar trencar-se de dolor cada vegada que algun mor.

Tenen una esperança de vida que ronda entre els deu i els quinze anys, així que la cantant ja ha hagut de passar aquest mal tràngol diverses vegades.

Malú, feta pols després de perdre la seva segona mascota en tan sols un any

El mes d'abril, l'artista es mostrava enfonsada per la mort de la seva gossa Danka. Després de deu anys amb la cantant, va morir de vella.

«Avui se n'ha anat la Danka, la meva gran companya. Gràcies per tots aquests anys. Mai hi ha hagut i mai hi haurà un ésser tan especial com tu», escrivia a Instagram en un missatge molt emotiu que acompanyava amb diverses fotos de la gossa.

Danka era la nena dels seus ulls. Una gossa mestissa que havia sigut maltractada i abandonada, fins que la cantant la va conèixer. Va ser amor a primera vista, així que la va adoptar i se la va endur a casa seva, on va viure més de deu anys.

Ara, vuit mesos després d'aquesta pèrdua tan dura, Malú torna a estar destrossada. El seu gat Chanelo ha marxat d'aquest món després de molts anys amb ella, i això ha suposat un cop molt dur per a l'artista.

«Gràcies per tot l'amor que m'has donat aquests anys. T'estimo, lleonet meu. Ja esteu tots junts», ha escrit Malú, que no ha pogut evitar recordar les altres mascotes que ha perdut.

Malú s'acomiada de Chanelo

Tot i el dolor que sent, Malú pot trobar consol en saber que tots estaran junts al cel. Chanelo es podrà retrobar amb Danka i amb Rumba, l'altra gosseta de l'artista, que va morir el 2019 amb catorze anys.

«La meva golafre, amb qui tantes coses he viscut, la meva peluda especial... Ella, a qui, inevitablement, tothom estimava... La meva família», escrivia aleshores la cantant per a acomiadar-se de la gossa,

Danka, Rumba, Chanelo, Lola i Bicho són alguns dels animals que han passat per la seva vida en les últimes dècades.

Tot i la terrible notícia que ha compartit a les seves xarxes socials, Malú ha pogut gaudir d'unes festes molt especials.

És el segon Nadal que viu amb la seva filla, Lucía, fruit de la relació amb l'expolític i exlíder de Ciutadans, Albert Rivera. La nena, que és la primera filla de Malú i la segona d'Albert, va arribar al món el 6 de juny del 2020.