URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Malú ensenya la seva panxa a la recta final de l'embaràs

La imatge compartida a 'Socialité' mostra a la cantant acariciant la seva enorme panxeta

Malú en los premios de Cadena Dial, 2019
Malú i la seva parella Albert Rivera han optat per la completa discreció a l'hora de portar el seu embaràs, però ara s'ha fet pública una foto del seu embaràs | GTRES

Ja fa mesos que coneixíem la notícia que Malú i Albert Rivera estaven embarassats i tindrien un nadó. Fa només algunes setmanes que es descobria que el bebè seria una nena, encara que ni l'exdirigent de Ciutadans i la cantant ho hagin dit obertament, ja que han portat el tema del seu embaràs amb una discreció màxima.

Tot i que hem hagut d'esperar fins a la recta final de l'embaràs per veure la panxa de la cantant, la fotografia ha fet molta il·lusió per ser la primera a la qual s'albira a Malú totalment embarassada.

Malú, un embaràs molt discret

L'artista de 38 anys i Albert Rivera han optat per la completa discreció a l'hora de portar el seu embaràs, de manera que fins al moment no existien imatges de la 'panxeta' de Malú.

El passat mes de març si vam poder veure unes imatges de la neboda de Paco de Lucía, però l'enorme abric negre que lluïa ens va impedir percebre la panxa de la jove.

Tot i que l'artista també ha publicat alguna fotografia en el seu perfil d'Instagram, com la que va pujar recentment arran del seu aniversari, en cap d'elles podem apreciar el canvi en el seu físic.

Una fotografia treta en la seva classe de part

La imatge compartida a 'Socialité' mostra a la cantant acariciant el seu ja més que incipient panxeta i va ser treta durant una classe de preparació al part, segons han assenyalat en el programa.

Primera imagen de Malú embarazada, publicada por Socialité.
L'evidència més objectiva que es tracta de Malú és l'inconfusible tatuatge d'un tribal que llueix l'artista en el seu braç esquerre | Telecinco

Encara que en la imatge no s'aprecia la cara de Malú, assenyalen des de Telecinco que no hi ha cap dubte que es tracta d'ella. L'evidència més objectiva és l'inconfusible tatuatge d'un tribal que llueix l'artista en el seu braç esquerre.

La il·lusió per rebre a la petita ja ha estat compartida per la mateixa artista en les seves xarxes socials, tant és així que la nena ja tindria l'habitació preparada, segons apunten des de 'Socialité'.

Sense cap dubte, la fotografia reflecteix que l'arribada de la primera filla en comú de Malú i Albert Rivera és imminent.


Comentaris

envia el comentari