Malú confessa els veritables motius del seu ingrés a l'hospital

La intèrpret ha desmentit a través de les seves xarxes socials algunes informacions

Malú fent de 'coach' de 'La Voz'
Malú ha explicat els motius del seu ingrés hospitalari | MEDIASET

Malú es prepara per a tornar a la feina després de donar a la llum a la seva primera filla al costat d'Albert Rivera. La neboda de Paco de Lucía ha tingut una tornada de vacances d'allò més complicada, ja que aquesta setmana ha hagut de ser ingressada d'urgència a l'hospital.

Encara que al principi es creia que la cantant havia de ser intervinguda, la pròpia Malú ha sortit a desmentir-ho a través de les històries del seu compte d'Instagram, tranquil·litzant així a amics i seguidors.

Fort dolor d'esquena

«Gent, estic bé. Afortunadament no m'han hagut d'intervenir. Simplement vaig tenir un dolor molt fort a l'esquena fa 48 hores, que ha resultat ser una hèrnia discal», escrivia la intèrpret de 'Blanco i negro' per a evitar que es continués especulant sobre el seu estat de salut.

Per a curar-se i poder reprendre la seva vida normal al costat de la seva família, Malú va ser tractada a l'Hospital HM Porta del Sud, el mateix que al qual fa mesos acudia per a donar a llum a la seva primera filla. Malgrat que ara es troba a casa, la cantant ha de fer repòs i seguir els consells mèdics que li han donat a l'hospital.

«Els metges m'han pautat repòs i medicació durant els pròxims dies. Gràcies a tots els que us heu preocupat per mi. Molt aviat tornem a la càrrega, us estimo!», revelava també a través del seu compte d'Instagram.

La seva mare l'ha ajudat en tot moment

La cantant ha estat en tot moment acompanyada per la seva mare Pepi Benítez i la seva actual parella, l’exlíder de Ciutadans, Albert Rivera. Durant aquests dies en què ha estat ingressada, la mare d'aquesta ha estat l'encarregada de cuidar de la petita Lucía.

Ara, Malú agafa forces per començar un nou projecte televisiu en 'Antena 3' després del seu pas per 'La Voz', on exercia de coach. Pel que sembla, l'andalusa passarà a formar part del jurat de 'Mask Singer: Endevina qui canta'.

Sens dubte, és tota una novetat que la cantant hagi decidit fer un pas al capdavant per a explicar el seu estat de salut. Tant ella com Albert Rivera continuen mantenint una vida social allunyada dels mitjans de comunicació, una decisió que han pres després que la cantant es quedés embarassada.


Comentaris

envia el comentari