Malú, Juanes, Pablo López i Manuel Carrasco seran els ‘coaches’ de la cinquena edició de ‘La Voz’

Fins ara, uns 170 candidats ja han estat seleccionats entre prop de 15.000 aspirants per a realitzar 'Audicions a cegues'

Els quatre 'coaches' de la cinquena edició de 'La Voz' | Telecinco

Mediaset Espanya ja ha anunciat l'equip de 'coaches' encarregats d'escollir als millors cantants i estrelles de la música que es presentin a la cinquena edició del programa 'La Voz'. La cantant Malú, Manuel Carrasco, Pablo López i Juanes seran els quatre 'coaches' de 'La Voz 5'. De nou, Jesús Vázquez serà el presentador del programa al costat de Tania Llasera, que acompanyarà els concursants en totes les gales. Tal com ha informat 'Telecinco', aquesta cinquena edició del programa comptarà amb la participació de dos nous cantautors: Pablo López, que tot i ja haver participat en edicions de 'La Voz Kids', s'estrenarà com a 'coach principal'. A més, serà la primera vegada que el cantant colombià Juanes debuti en el format de Boomerang TV. Manuel Carrasco repeteix l'experiència de 'La Voz' després de participar en la quarta i última edició.

La que fa ple en el concurs és Malú, que porta sent 'coach' al programa les cinc edicions. Aquest any, la cantant intentarà realitzar el seu tercer triomf després que en el segon lliurament guanyés gràcies a David Barrull, i en la quarta amb Irene Caruncho. Actualment, el procés de selecció per a aquesta cinquena edició de 'La Voz' es troba en la seva recta final. Fins a la data, uns 170 candidats ja han estat seleccionats entre prop de 15.000 aspirants per a realitzar les 'Audicions a cegues'. Segons Encarna Pardo, la productora executiva del programa, el càsting és el «millor i més complet de totes les edicions». «Està resultant molt complicat seleccionar les veus que participaran en les 'Audicions a cegues', perquè el nivell és impressionant. Estem al·lucinats amb les veus que estem descobrint i estem segurs que sorprendran tant als 'coaches' com als espectadors», ha assegurat Pardo.


Comentaris

envia el comentari