Albert Rivera i Malú

Malú, la millor medicina d'Albert Rivera durant el seu ingrés

El polític està ingressat per un quadre agut de gastroenteritis provocat, en principi, per una salmonel·losi

Albert Rivera, líder de Ciutadans, va fer saltar aquest dimecres totes les alarmes en fer-se pública la notícia que està ingressat per un quadre agut de gastroenteritis  provocat, en principi, per una salmonel·losi.

Ara bé, el polític no estaria passant la seva estança a l'hospital sol i, segons 'Informalia', Malú seria l'encarregada de cuidar-lo. I és que la cantant està convençuda que no hi ha millor remei per acabar amb tots els rumors i dubtes sobre la seva relació, que actuar amb normalitat i mostrar-se com una parella jove, normal i senzilla com qualsevol altra.

Malú, disposada a estar al costat del seu amor

Per aquest motiu, sembla que la cantant no té cap problema en desplaçar-se fins a l'hospital per a cuidar el seu amor que, de ben segur, agrairà el seu bon gest.  Han estat diversos els rumors que han circulat en els darrers dies sobre la inestabilitat de la seva relació. Precisament aquesta inestabilitat estaria fomentada per la contrarietat d'objectius a curt termini que tenen ambdós.

Per una banda Rivera prefereix seguir amb discreció la seva relació i, per la seva, Malú vol formalitzar-la i poder passejar el seu amor sense problemes. Més enllà d'aquestes dues informacions, ara només caldrà esperar el pas del temps i veure quina decisió ha pres la parella i si, finalment, decideixen cridar als quatre vents que s'estimen. No obstant això, primer s'haurà de curar un Rivera que passa per una complicada època política i, ara també, personal.

 

També et poden interessar...