Malú, principal aliada en el futur d'Albert Rivera

La cantant estaría fent servir les seves influències per ajudar a Albert Rivera a trobar una ocupació allunyat de la vida política

Malú
Malú ha estat fins ara a la ombra del cantant | GTRES

Si durant la vida política d'Albert Rivera era impensable veure'l referir-se a la seva cantant Malú, ara sembla que podria convertir-se en un habitual. De fet, en el seu discurs de comiat com a líder de Ciutadansva voler referir-se a la cantant per agrair-li que estigués al seu costat i el seu suport incondicional.

I sembla que aquestes paraules no serien envà, ja que segons informacions publicades en diversos mitjans, la cantant estaria movent influencies per ajudar al polític a encaminar el seu futur professional, ara ja lluny del món de la política.

Incertesa sobre futur d'Albert Rivera

No sabem si Albert Rivera i aprofitant el seu do de la paraula, intentarà fer carrera com a tertulià i col·laborador de televisió, però la seva ambició va més enllà i estaria cercant una feina allunyada del món mediàtic. És estrany pensar que amb les influències que ha anat guanyant el polític durant aquests anys, necessiti l'ajuda de la seva parella per trobar ocupació en el món empresarial, però per exemple El Economista explica que Malú hauria aixecat el telèfon per mesurar el pols i veure on podria acabar treballant la seva actual parella.

El món discogràfic i de la representació podria ser el seu destí

Un dels noms que s'estan assenyalant és el de Narcís Rebollo, parella d'Eugènia Martínez de Irujo i a la vegada President d'Universal Music per Espanya i Portugal. Aquest contacte, amic de la cantant, podria ser clau, doncs ja ha dit que el perfil de Rivera podria ser molt positiu per al seu grup, a causa dels alts coneixements que té el cantant i també, la bona relació que manté amb molts dels artistes de la seva companyia. Veurem cap a on condueix el futur professional de Rivera i si realment les influències de Malú han jugat de part.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari