IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La manera com dormim determina com som

Els experts identifiquen almenys sis posicions diferents

Una acció tan simple com el fet de dormir revela com som. La posició dels braços, les cames, del tronc...ens ajuden a descobrir característiques sobre la nostra personalitat, segons explica littethings.com. Cerqueu la imatge que coincideixi amb la vostra manera preferida de dormir i coneixereu millor la vostra manera de ser:

  

1. Posició tronc

Les persones que adopten aquesta posició ho fan amb les cames estirades i els braços també estirats, un d'ells a vegades sota el coixí. Generalment, els que dormen així són persones sociables i despreocupades. Els hi agrada molt parlar amb la gent i confien molt en els altres, a vegades potser de manera massa innocent.

  

2. Posició melancòlica

És molt semblant a l'anterior, però els braços estan col·locats endavant. Les persones que dormen així són obertes, però a vegades també molt cíniques. A més, també els hi costa molt prendre decisions i quan tenen una idea en ment són molt tossuts.

  

3. Posició soldat

Les persones que dormen en aquesta posició ho fan cara amunt amb les cames i braços estirats, normalment enganxats al cos. És poc comuna i la duen a terme persones reservades i callades. Són persones que valoren molt la seva família i amics, i molt exigents amb ells mateixos.

  

4. Posició caiguda lliure

Els que dormen en aquesta postura ho fan cap per avall, amb la cara girada cap a un costat i les mans sobre o sota el coixí. Es tracta de persones sociables i intenses, però que denoten molta sensibilitat.

  

5. Posició estrella de mar

Els que adopten aquesta posició dormen cara amunt amb els braços rodejant el coixí i les cames lleugerament flexionades, o una estirada i l'altra flexionada. Aquesta posició és característica d'aquells els que els encanta ser el centre d'atenció, però que generalment són bons amics i sempre estan disposats a ajudar.

  

6. Posició fetal

Aquesta és la més comuna de totes i consisteix a dormir de costat amb les cames flexionades cap al pit. Les persones que dormen així acostumen a ser sensibles i a tenir relacions més intenses. Potser semblen tímids al principi, però canvien quan es troben en un ambient de confiança i són amables i afectuoses.


Comentaris

envia el comentari