Mango clona uns pantalons d'Ellery amb els mateixos detalls que l'original

La peça de Mango ha estat molt celebrada pels seguidors de la marca
Una de las tiendas Mango en España
Una de les botigues de Mango | Cedida
 

Mango sorprèn, de tant en tant, amb algun dels seus nous dissenys. És el que ha passat, per exemple, amb els darrers pantalons que ha tret al mercat. La peça ha tingut tant èxit que els seguidors de la marca han considerat que aquests no tenen res a envejar a firmes com Gucci, Vetements, Balenciaga.

 

Tot i que és cert que molts dissenys recorden lleugerament a models d'altres marques luxoses, els nous pantalons són un clon gairebé idèntic d'uns que va treure al mercat la firma Ellery. De fet, a la web de Mango, hi podem trobar uns pantalons blancs, una gran cremallera i amb una sèrie de costures decoratives molt similars. 

 

Pantalón piel costuras contraste de Mango, por 149,99 euros
Pantalons de Mango, per 149,99 euros | mango

Com són i com els podem diferenciar?

 

Tot i ser barat, els pantalons són part de la sèrie 'deluxe' de Mango. Està feta de pell i, per tant, el seu preu és molt més superior a l'habitual. Concretament, la peça es ven per 149,99 euros i forma part de la celebrada nova col·lecció de Mango. 

 

El preu, però, no és comparable al de la firma Ellery. I és que els pantalons d'aquesta firma tenien abans un preu de 1.135 euros, tot i que, ara valen 'només' 795 euros

 

Pantalón 'Sipsi Cropped Flare' de Ellery, antes 1.135 euros, ahora 795 euros
Pantalons 'Sipsi Cropped Flare' de Ellery, abans 1.135 euros, ara 795 euros | ellery

 

 

Ellery té una versió molt més bona que la de Mango, però és imperceptible a simple vista. Tenen, de fet, la mateixa cremallera, un idèntic tancament dels botons a la cintura i les mateixes costures. L'única diferència que es troba és que el model ‘low-cost’ de Mango ha prescindit dels baixos acampanats del disseny d'Ellery

 

Però per descomptat, l'enorme diferència està en el preu. Si a Mango es poden trobar per 149,99 euros, a la pàgina web d'Ellery els podem comprar per 795 euros.

 Comentaris

envia el comentari