IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un manifestant, confós per un policia, obligat a abandonar una manifestació a Barcelona

«Ningú pot tenir sospites sobre el meu compromís amb el país», ha defensat molt afectat

La vaga general convocada avui, 3 d’octubre, com a mesura de protesta davant l’actuació policial duta a terme el passat dia 1 d’octubre durant la celebració del referèndum, ha deixat quantitat de manifestacions arran de Catalunya. En una d’elles s’ha produït un terrible incident: la ciutadania ha confós a un manifestant independentista amb un policia encobert. Això ha comportat que la víctima de la confusió, Pep Escobedo, s’hagi vist obligat a abandonar la manifestació. Succeïa, tal com informa ‘La Vanguardia’, quan un grup de joves passava prop d'un concessionari. En aquell moment, Pep ha volgut convidar als que estaven dins a unir-se a la vaga però sense voler ha provocat el malentès. «Tenien una porta doble que estava tancada. No me n'he adonat, m'he colpejat amb ella sense voler i s'ha produït un gran soroll».

Conseqüència d'això els manifestants s'han alarmat i han pensat que Pep tractava de causar d'anys en el local. En resposta molts s'han apropat, l'han rodejat i li han retret que ho fes. Ell, per la seva banda, ha tractat de justificar-se: ha tret el DNI com a defensa, però no ha servit de gaire. «Una noia m'ha tocat per damunt dels mitjons per comprovar si duia alguna cosa amagada», explicava, perplex. Gràcies a la intervenció d'uns bombers, Pep va poder sortir del pas. No obstant això el vídeo ja s'havia fet viral i allà on anava molts el senyalaven. Els mateixos bombers l'han instat a què els acompanyés per a evitar que la situació tornés a complicar-se. «Els bombers estaven més pendents de la meva protecció que de la feina que havien de fer».

Per altra banda, el vídeo ha sigut tan viral que, inclús ha sigut publicat per personalitats importants, que, en assabentar-se de l'error no han dubtat en retirar-lo. El mateix Pep es reconeix molt afectat i ha sentenciat que: «les xarxes socials han fet molt de mal. Ningú pot tenir sospites sobre el meu compromís amb el país. Estic molt afectat».


Comentaris

envia el comentari