Les mans de Letícia tornen a ser notícia després d'una foto a Múrcia

La dona del rei Felip ha decidit no operar-se una part del seu cos

La reina Letizia i les seves dues filles en una imatge presa el passat divendres quan acudien a una obra de teatre a Madrid, juny de 2020
La imatge ha fet la volta al món i la reina ha estat catalogada com una «icona de la moda» | Gtres

Cuida la seva alimentació, fa molt esport i fins i tot ha passat per diverses operacions estètiques per tal de frenar el passat del temps, però sembla que la reina Letícia no ho ha aconseguit del tot.

La reina Letícia i el rei Felip han acudit a Múrcia per donar suport a l'horta murciana i ajudar a la recollida de préssecs, però no ha estat la seva proximitat el que ha cridat l'atenció dels assistents i de la premsa que allà es trobava cobrint la visita.

Letícia Ortiz ha lluït unes mans d'allò més desastroses, primes i venoses, quelcom que s'ha pogut veure clarament mentre recollia les fruites. Sembla que la mascareta ha posat l'atenció en aquesta part del seu cos, que mai abans s'havia estudiat amb tant detall.

La reina Letizia agafant un préssec durant un viatge a Múrcia
Les mans de la reina Letícia s'han situat al centre de la polèmica | Catalunya Diari

Malgrat tot, la monarca ha marcat tendència amb un model de la firma catalana 'Sweet Matitos' que ja havíem pogut veure fa dos anys en un viatge a Haití. A la part superior, la reina apostava per una samarreta blanca creuada de Zara que li proporcionava una cintura de vespa d'infart.

No és la primera vegada que les mans de la reina Letícia es converteixen en tendència. Fa diversos mesos la monarca rebia tota mena de comentaris a les xarxes socials assegurant que les «mans sí que revelen el pas el temps».

Les seves constants operacions estètiques han provocat que la dona del rei Felip  hagi pogut burlar en certa manera el pas del temps, cosa que es pot comprovar fàcilment si comparem les seves fotos actuals amb les del seu passat, però la reina s'ha oblidat de cuidar les seves mans.


Comentaris

envia el comentari