La mansió de Bustamante, per fi, lliure de deutes

Fins ara, la casa que havia compartit amb Paula Echevarría, estava subjecta a un embargament administratiu

David Bustamante debia més de 720.000 euros a Hisenda
David Bustamante devia més de 720.000 euros a Hisenda | ESPAÑA DIARIO

La mansió que compartien Paula Echevarría i el cantant David Bustamante, es podrà vendre, finalment, després que hagin passat dos anys des que la parella va decidir finalitzar la seva relació. El cantant acumulava una sèrie de deutes vers aquest immoble, cosa que impedia que poguessin posar la casa en venda com a part del procés de separació que havien iniciat.

‘El Cantábrico’, així és com s’anomena la citada finca, està situada a la localitat de Villafranca del Castillo i en el seu moment va costar 1,5 milions d’euros al matrimoni; fins fa pocs dies, la mansió es trobava subjecta a un embargament administratiu per impagaments a Hisenda.

Un embargament per valor de 720.435 euros

La casa, propietat en un 80% de Bustamante i en un 20% de la seva ex dona Paula Echevarría, ja havia estat sotmès anteriorment per un embargament per impagats. La part que pertanyia al cantant va ser embargada a favor del consistori de Villanueva de la Cañada per un valor de 6.513,26 euros, tot i que posteriorment, va quedar saldada a l’estiu del 2017.

L’embargament a què estava sotmès l’immoble fins fa poc afectava només a la part del cantant i ascendia als 720.435,73;  eren diners que devia a Hisenda. Per si això no fos poc, encara quedava per pagar la resta de la hipoteca que finalitzava el juliol de 2035 i que encara no havien liquidat.

Imatge de la casa de David Bustamante i Paula Echevarría
Imatge de la casa de David Bustamante i Paula Echevarría | GOOGLE

 

Lliure de càrregues i llesta per vendre's

No se saben els detalls de com el cantant va saldar aquest deute ni quan, el que sí que és clar, és que la casa ja està lliure de càrregues i l’exparella podrà fer el consideri més oportú amb ella.

David Bustamante ja va confessar en una entrevista a la revista ‘¡Hola!’ que és probable que es vulguin vendre la casa: «És molt gran per mi. Aquella casa és per a una família: són mil metres quadrats de casa... Per què vull jo una casa tan gran? No té sentit».

David Bustamante, Paula Echevarría i la se va filla Daniella
David Bustamante, Paula Echevarría i la seva filla Daniella | INSTAGRAM (@DAVIBUSTA)

 

La immensa finca, tal com explicava Bustamente, compta amb 700 metres quadrats de superfície construïda i un terreny total de 2.500 metres quadrats amb diversos equipaments: habitatge, equipament esportiu, magatzem i garatge. Actualment i des del divorci, tant el cantant com l’actriu fan la seva vida per separat, cadascú en una localitat diferent.


Comentaris

envia el comentari