La mansió de Shakira, en venda per 10 milions d’euros

La cantant ha decidit desprendre’s de la propietat on va conviure amb Antonio de la Rúa

Shakira
Shakira | Cedida

 

 

Shakira ha decidit posar en venda una de les seves propietats de més valor. Es tracta d’una mansió que la cantant té a Miami Beach, tal com informa ‘El Nacional’. Compta amb una ubicació perfecta, davant del mar i a l’exclusiva zona de North Bay Road. La colombiana la va adquirir al seu dia per poder gaudir de la seva història d’amor amb Antonio de la Rúa.

Ara, la casa està a l’abast de qualsevol que estigui disposat a pagar els 10 milions d’euros que costa l’habitatge. Amb aquesta transacció Shakira obtindrà uns beneficis de set milions d’euros, ja que al seu dia la va adquirir per només tres milions. Aquests beneficis li aniran bé per saldar comptes amb Hisenda, després de tota la polèmica que s’ha creat les últimes setmanes.

La casa està situada a un barri on freqüenten els famosos

La mansió de Shakira a Miami
La mansió de Shakira a Miami | Youtube

 

La mansió compta amb 6.000 metres quadrats, i tots els detalls estan molt ben cuidats després de l’última remodelació que hi va dur a terme la cantant. Així doncs, trobaríem els característics tocs libanesos de la colombiana per arreu, com també terres de fusta d’origen espanyol, una espaiosa sala d’estar amb un billar inclòs, gimnàs d’última generació, sis habitacions, set banys complets i, evidentment, una piscina.

Així que si hi ha algú interessat a adquirir aquesta mansió, només cal que es posi en contacte amb Antonio Mebarak, germà de la cantant i encarregat de dur a terme les negociacions de venda de l’habitatge.

La residència compta amb una zona privilegiada que agrada bastant als famosos i rics, i el veïnat del lloc està compost per personatges de la talla de Matt Damon, Jennifer Lopez, Ricky Martin o el dissenyador Calvin Klein.

L'interior de la casa de Shakira
L'interior de la casa de Shakira | Youtube

 

Shakira i Piqué, víctimes d’un robatori

Fa només tres nits que Shakira i Piqué van viure un dels moments més angoixants de les seves vides. I és que algú va entrar a la seva residència d’Esplugues de Llobregat per cometre un robatori mentre els pares del futbolista i els fills de la parella es trobaven a l’interior del domicili.

Per sort, els lladres van actuar amb tan sigil que no van provocar cap dany més greu, tan sols es van endur algunes joies i rellotges de luxe. Els criminals van aprofitar que Shakira acabava d’iniciar la seva gira El Dorado Tour i es trobava a Hambrug, i que Piqué estava concentrat amb la selecció, per dur a terme el robatori.


Comentaris

envia el comentari