Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.

Manuel Bedmar, gendre de Rocío Carrasco, li explica a la seva sogra que no és veritat

Manuel Bedmar, perplex davant la informació que ha vist la llum

Manuel Bedmar, encara que ha estat notícia per les seves presumptes infidelitats i per la seva crisi sentimental amb Rocío Flores, intenta mantenir-se al marge de la premsa. Vol seguir amb la seva vida com si res, però sap que és impossible.

Així, per exemple, ahir veia que la seva parella era notícia perquè, segons sembla, ha estat acomiadada d'El programa de AR. Tot i això, ell i Rocío Flores han desmentit a tothom aquesta notícia. És més, ella ho ha fet fins i tot davant dels mateixos mitjans.

Rocío Flores
Manuel Bedmar ha llegit a la premsa que la seva xicota ha conclòs la seva feina a Mediaset | Telecinco

Manuel Bedmar, estupefacte davant la notícia

Manuel Bedmar és conscient que la no incorporació de la seva noia com a col·laboradora a El programa de Ana Rosa havia causat sorpresa. És clar, perquè es creia que l'espai hi tenia un 'filó' i cridava l'atenció que no estigués ja al plató. I així van començar els rumors.

No obstant això, en les últimes hores la revista Lecturas ha publicat el perquè Rocío Flores no hi és a Telecinco. Ha exposat que, segons sembla, les altes exigències de la noia han provocat que finalment hagin decidit acomiadar-la.

En concret, s'explica que, gràcies a fonts contrastades, s'ha pogut saber que el representant de la noia, Agustín Etienne, s'ha 'passat de frenada'. Suposadament, hauria plantejat noves imposicions al format que la seva direcció ha decidit no acceptar. Entre elles hi havia, per exemple, no parlar ni de la seva vida personal ni tampoc de la familiar.

Unes peticions que no s'entenen de cap manera. I és que, cal ser conscient que si la filla d'Antonio David està a la televisió, és precisament per opinar dels assumptes que l'envolten. Si no dona el seu punt de vista sobre aquests, la seva figura no té completament interès.

▶️ Vídeo del dia

Però és que Manuel Bedmar ha vist que això no ho és tot. Segons Algo pasa TV, la 'influencer' hauria sol·licitat també augmentar el seu 'caché', que en aquests moments és de 1.000 € per dia treballat. Una altra condició que no ha estat considerada ni acceptable ni lògica, tenint en compte que les seves aparicions cada cop eren menors i menys 'sucoses'.

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Manuel Bedmar ha llegit que la seva parella ha elevat molt les exigències i ha estat acomiadada | EUROPA PRESS

Manuel Bedmar veu Rocío Flores negar la informació

El gendre d'Antonio David ha vist que la seva noia ha sortit ràpidament al pas d'aquestes informacions sobre la seva feina. Per això, ha parlat per a Europa Press negant per complet la notícia de les seves exigències i de la seva sortida del programa de Telecinco.

Exactament va dir: «Sobre la informació que ha sortit publicada, el titular és completament fals». I, molt enfadada, afegia: «Sí que demanaria que quan es donin notícies sobre mi almenys que siguin verídiques».

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Manuel Bedmar ha vist Rocío Flores negar que l'hagi fet fora del programa de Telecinco | Instagram

Caldrà esperar, per tant, per veure què passa amb la cursa televisiva de Flores. I és que ha sorprès que no sigui a l'espai matinal, però també que no col·labori a les gales de Pesadilla en el Paraíso. El concurs on participa la seva tieta Gloria Camila.

A més, no es pot passar per alt que a l'esmentada entrevista se li ha preguntat sobre la suposada relació amorosa d'Agustín Etienne i Olga Moreno. Davant d'aquesta qüestió, Ro Flores ha posat cara de pocs amics.

I tot seguit ha dit: «No tinc absolutament res a veure. Demanaré que em traieu d'aquest tema del tot. No tinc res més a dir».