Manuel Velasco i Concha Velasco.

Manuel canvia Concha Velasco de residència després de les últimes notícies

Concha Velasco feia dos mesos que vivia en una residència, i ara l'han traslladat a un altre lloc

Concha Velasco ha sorprès tothom després del que ha sortit a la llum sobre com vivia a la residència de gent gran on era fins ara.

A mitjan gener, va ingressar a un centrede Madrid. El seu fill Manuel tenia clar que l'actriu no podia seguir vivint amb ell a causa del delicat estat de salut en què es trobava.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco ha canviat de residència | Europa Press

En un moment donat, Concha i els seus fills van arribar a la conclusió que estaria més ben atesa en una residència. I així van dur a terme aquest canvi de vida.

Els problemes de salut que pateix des de fa temps, especialment l'artrosi, accentuats per la pandèmia, li van fer minvar les facultats físiques.

Concha Velasco pren una decisió dràstica

Va empitjorar de salut fins a tal extrem que, als 82 anys, va haver de deixar el que més li agrada fer a la vida, que no és altra cosa que actuar. Ahir, però, vam saber que aquests dos mesos que ha viscut a la residència esmentada, Concha no ha estat atesa com s'esperava.

El centre on estava Velasco no era tan ideal ni tan còmode com s'ha comentat. Finalment, l'actriu ha fet les maletes i s'ha mudat a una altra residència de gent gran als afores de Madrid.

Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.
Concha Velasco sortint de la residència on ha viscut aquests últims mesos | Europa Press

En aquest cas, s'ha instal·lat en una residència a la zona de Las Rozas. Sens dubte, el canvi ha sigut molt beneficiós per a ella, tal com ha revelat el portal 'Informalia' avui al migdia. Ara, Concha Velasco té accés a un jardí ple de plantes i flors.

En aquesta nova residència, la protagonista de 'Las chicas de la Cruz Roja' té a disposició més personal especialitzat, cosa indispensable per a ella. I és que té una mobilitat molt reduïda i fa mesos que no es pot valdre per si sola.

▶️ Empeora la salud de Concha Velasco: Máxima preocupación

Concha Velasco canvia de casa sense esperar-s'ho

Al principi, Concha va ingressar a una residència al barri madrileny de Tetuan. És un lloc molt cèntric, a prop de la plaça Castilla, però no tot és or el que llueix.

Molts companys de professió i amics l'han anat a veure, i no semblava que Concha estigués tan malament per canviar de residència.

Residència on viu Concha Velasco.
Concha Velasco s'ha cansat de viure en aquesta residència de gent gran | Google Maps

Andrés Pajares, que és molt amic de Concha, al seu moment va manifestar que l'actriu estava molt ben cuidada i que el personal de la residència es desvivia per ella. No obstant això, també ha sortit a la llum algun testimoni que deixava caure que el lloc que havia triat Concha Velasco no era el més adequat per a ella.

I és que algun visitant va descriure aquella residència com un lloc «trist i poc estimulant» per a la val·lisoletana.

«Concha Velasco se sentia tancada en un bloc de pisos»

Concha Velasco volia viure en un lloc que tingués espais més amplis i un jardí, com tenia a casa seva, a La Moraleja, on va viure durant dècades amb Paco Marsó.

Imatge de Concha Velasco.
Ara, Concha Velasco viu a Las Rozas | Europa Press

Persones del seu entorn han explicat a 'Informalia' que l'actriu «se sentia tancada en un bloc de pisos. Estava envoltada de carrers, i només podia sortir amb cadira de rodes a fer una volta a l'illa».

Per això, va prendre la decisió de canviar de residència, i sembla que ha trobat el que buscava. Amb aquest canvi, tant Concha com els seus fills esperen haver encertat d'una vegada i que no hagin de tornar a buscar un altre lloc.