Manuel Cortés Bollo plorant a 'Supervivientes'

Manuel Cortés es disgustarà en descobrir què està passant amb Katerina a Espanya

'Socialité' ha revelat que Katerina té un nou pretendent

Manuel Cortés ha esdevingut el protagonista del moment perquè 'Socialité' ha tret a la llum una informació delicada. Recordem que va iniciar una amistat especial amb Katerina a 'Supervivientes' i ell vol veure com acaba aquesta història. Ara ha mostrat el seu descontentament, ja que no sap què està fent la 'influencer' i ara hi ha proves.

El germà d'Alma Bollo va dir a Katerina que l'esperés i ella va acceptar, però a 'Socialité' asseguren que té plans nous. «Sentim dir a Manuel que Katerina té un pretendent, un esportista molt 'top' a escala internacional. A mi em costaria resistir-me als encants d'aquest esportista, però per als gustos els colors», explica un reporter del programa.

Manuel és molt a prop de descobrir què està passant i s'emportarà un gran disgust quan arribi a Espanya. La seva mare, la col·laboradora Raquel Bollo també està força molesta i no entén el comportament de la 'influencer'. No confia en ella i no entén que no li estigui donant suport per arribar a la final i guanyar 'Supervivientes'.

Manuel Cortés i Katerina Safarova dormint molt junts a 'Supervivientes 2023'
Manuel Cortés i Katerina tenien molta complicitat. | Mediaset

«Em sembla estrany que, quan una persona t'agrada, està concursant i està nominat, almenys li dones suport i ella mai no va demanar el vot per a Manuel». Raquel no perdona la manca d'atenció que la model ha tingut amb el fill i ara en sap el motiu. Segons 'Socialité', té un nou pretendent de fama internacional, així que ja no està tan interessada en Cortés.

Manuel Cortés s'ha equivocat amb la seva amiga especial

Manuel pensa que Katerina li està donant suport perquè ella li va prometre que no el deixaria sol a 'Supervivientes'. Ha reconegut que no li agradaria saber que comença una nova relació sentimental i a 'Socialité' asseguren que té tres opcions. El programa ha revelat quins tres famosos estan darrere de la 'influencer'.

«Ella i jo tenim plans, em va dir que m'estaria donant suport i, si està amb una altra persona, penso que m'ha mentit. També és veritat que no som parella com a tal i ella té altres opcions», ha explicat Cortés recentment.

Plànol curt de Manuel Cortes, amb la barba molt llarga, a 'Supervivientes 2023'
Manuel Cortés pensa que Katerina li està donant suport. | Mediaset

Al programa de Nuria Marín han revelat que Katerina li ha donat 'm'agrada' a diverses fotos de la seva exparella, el català Carles Aleñá. La cosa no s'acaba aquí, un esportista internacional ha donat mostres d'estar-hi interessat. Estem parlant del tennista Carlos Alcaraz, que dona tocs d'atenció a Instagram.

Cortés ha reconegut que no li agradaria assabentar-se d'alguna cosa semblant i la veritat és que està cada cop més a prop de fer-ho. El més cridaner és que s'ha arribat a dir que Katerina, que ell creu que és la seva amiga especial, estaria interessada en Yulen Pereira.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!