Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz canvia de cara i ara no el reconeix ni la seva filla

Manuel Díaz ha anat a una clínica estètica per retocar-se

Manuel Díaz és un dels homes que més passions ha aixecat. El seu carisma i el seu sentit de l'humor l'ha portat del món del toreig fins a l'objectiu de les càmeres. Durant tota la seva trajectòria, se l'ha vinculat amb diverses dones, però n'hi va haver una que li va robar el cor.

Amb Vicky Martín Berrocal la seva vida va fer un gir de 180º, ja que d'aquesta relació va néixer el seu gran amor, la seva filla Alba. El 12 de desembre del 1999 naixia la petita que va fer que esdevinguessin pares per primera vegada. Però, això canviaria també més tard amb el naixement dels seus dos fills.

Amb 54 anys, Manuel Díaz, 'El Cordobés', pot fardar de ser encara jove. Tot i això, sembla que ell no n'està tan convençut. El torero és un més que se sotmet a retocs estètics per «arreglar les imperfeccions».

Manuel Díaz té clar que vol passar aquestes festes tan especials amb una cara nova i és per això que s'ha posat a les millors mans per aconseguir-ho. Així, el torero se n'ha anat a una clínica on s'ha sotmès a aquest petit canvi estètic.

Això ho ha compartit a les xarxes socials: Manuel Díaz feia un petit 'acting' en què ha mostrat com ha estat el procés. 'El Cordobés' s'ha punxat al coll i a la cara. «Les vitamines no són per menjar? Què em faràs?», deia fent broma.

La doctora que l'ha acompanyat en aquest procés es disposava a explicar en què consistia el tractament que es feia. «Els homes també volen estar i sentir-se guapos», escrivia la clínica a les seves xarxes socials. A la publicació es veu el torero en una llitera preparat per a la seva nova cara.

'Storie' de Manuel Díaz on se sotmet a un tractament
Manuel Díaz s'ha sotmès a un canvi de 'look' | INSTAGRAM @CLINICAMAREST

I és que Manuel Díaz s'ha injectat vitamines, una solució per tenir més lluminositat i hidratació a la pell, de manera que es pugui veure més llisa. Tot i que encara no ha mostrat el resultat, estem segurs que marcarà un abans i un després en el seu físic.

Aquest tipus de tractament és força comú en famosos del nostre país. La vitamina injectada té efectes antioxidants, cosa que ajuda a combatre els signes a la pell de l'edat. Tamara Gorro, Kiko Matamoros o Marta López Álamo són algunes de les cares conegudes que també se sotmeten a això.

Manuel Díaz, molt feliç amb els seus

Com esmentàvem, fa poc ha celebrat l'aniversari de la seva filla Alba, amb qui manté una relació molt estreta. El torero està casat amb la veneçolana Virginia Troconis des del 2004, que es van donar el 'sí, vull' a València.

La model no va dubtar a mudar-se a Espanya per estar a prop del seu marit i fruit d'aquell amor van néixer els seus dos fills. El gran, el seu únic fill, ha fet recentment els 18 anys, mentre que la petita encara té 15 anys.

Per la seva banda, Alba Díaz té 23 anys i està iniciant la seva carrera com a 'influencer'. Això sí, de la seva mare, Vicky, no se'n separa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp