Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz 'El Cordobés' assenyala la responsable de la reconciliació

Manuel Díaz és conscient que ella ha fet tot el possible perquè aquesta situació es produís

Manuel Díaz 'El Cordobés' està vivint en aquests moments els millors dies de la seva vida. Sí, perquè per fi ha aconseguit que el seu pare, M. Benítez, el reconegui com a fill i faci el pas de veure'l en persona i abraçar-lo.

Una reconciliació aquesta que ha generat un enorme enrenou mediàtic i darrere seu hi ha algú molt important. En concret, Manuel sap perfectament que en aquest acostament hi ha jugat un paper clau la seva exdona, Vicky Martín Berrocal. Durant anys, ella ha fet allò impossible perquè pare i fill estiguessin junts. Tot seguit, t'expliquem què ha dut a terme.

Vicky Martín Berrocal ajuda Manuel Díaz

El pare d'Alba Díaz ha passat la seva vida allunyat del seu pare, ja que s'ha negat a reconèixer-lo com a fill. Aquesta situació li ha causat sempre un dolor enorme, encara que mai no ha perdut l'esperança que arribés el moment d'estar junts. I aquesta paciència ara n'ha donat els fruits.

Tothom sabia que Manuel Díaz tenia aquesta 'espineta' al seu cor. Per aquest motiu, quan va començar la seva relació amb Vicky Martín Berrocal, aquesta va decidir fer el que estigués a la seva mà per ajudar-lo en aquest sentit. Per exemple, no va dubtar a parlar amb el seu pare, José Luis Martín Berrocal, perquè li donés suport en aquesta meta.

De fet, ella va aconseguir que José Luis, que era apoderat de toreros i gran amic de Benítez, es posés del seu costat. Per això tots dos, quan estaven amb aquest, li parlaven del seu fill en tot moment. És més, l'empresari va arribar a dir-li al seu gendre: «Ja m'encarregaré jo que us feu una abraçada. El teu pare ho sap tot de tu».

Així, durant molt de temps, Vicky Martín Berrocal i el seu progenitor van parlar meravelles de Díaz a Benítez i van intentar que el conegués. Aleshores no van aconseguir que la trobada física entre tots dos tingués lloc, però sí que van aconseguir que el més gran dels toreros a poc a poc fos sentint interès pel seu fill. Vaja, que pare i filla van fer els primers passos per acostar els 'Manuels'. A més, aquests anys també s'hi ha unit un altre dels fills de Benítez per aconseguir l'objectiu de Vicky Martín Berrocal.

Manuel Díaz, Chema Díaz i Manuel Benítez
'El Cordobés' també sap que el seu germà l'ha ajudat per aconseguir el seu propòsit. | CatalunyaDiari

Manuel Díaz, pletòric

El marit de Virginia Troconis està radiant de felicitat per haver pogut estar cara a cara amb el seu pare i abraçar-se. Per això, no ha dubtat a pujar a les xarxes socials la primera fotografia dels dos junts i somrients, que ha acompanyat del comentari següent: «La foto de la meva vida!».

Tots els seus éssers estimats, amics i seguidors s'han alegrat per aquest moment. Bon reflex d'això és el que ha escrit Vicky en aquesta publicació: «I la de tots els que t'estimem». Ella, que va lluitar per unir-los, ha vist que finalment el seu propòsit s'ha complert, però lamentablement José Luis no ho pot celebrar, ja que va morir el 2008.

Imatge de Manuel Díaz, 'el cordobes', amb el seu pare
Manuel Díaz ha vist que la seva ex també està molt feliç per ell. | INSTAGRAM | @VICKYMARTINBERROCAL

Manuel ha vist que la seva filla gran, Alba, també ha volgut comentar la seva fotografia i hi ha escrit: «T'estimo i m'encanta veure't feliç. T'ho mereixes».

Díaz i Benítez, a més d'aquell moment, aquests dies han compartit més moments junts. Un molt especial ha estat la celebració del vintè aniversari com a V Califa del torero del més gran dels dos. Esdeveniment en què s'han prodigat gestos d'afecte i en què han estat emparats per la resta de la família.

Tot i que durant anys s'ha negat a reconèixer-lo com el seu fill, ara hi ha exposat: «Som aquí i ara navegarem en el mateix vaixell. Tot el que abans no hem gaudit, ho gaudirem ara. Ell és el meu fill i jo soc el seu pare».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!