rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Manuel Díaz podria perdre part de la mobilitat de la seva mà després de perdre la del seu dit índex

Una banyada hauria provocat molta incertesa amb la mà esquerra de Manuel Díaz
Manuel Díaz després del succés el passat diumenge | GTRES

 

Hores baixes per Manuel Díaz 'El Cordobés'. El torero andalús podria perdre gran part de la mobilitat a la seva mà a conseqüència de la banyada que va patir ahir en un acte benèfic de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Segons reporta 'Informalia', Díaz està pendent de les avaluacions mèdiques per veure quins seran els progressos de la seva mà.

 

La situació, a hores d'ara, és tota una incògnita perquè el torero ha perdut la mobilitat del seu dit índex de la mà esquerra. La ferida, doncs, va ser catalogada com «una ferida contusa amb scalp cutani del dors del dit índex de la mà esquerra» i va afectar el «tendó extensor a nivell de la tercera falange».

Ha perdut la mobilitat del seu dit índex

És una de les notícies més traumàtiques del succés. Tot i que s'assegurava que la ferida no era de tanta gravetat en un principi, també és cert que hores després l'evolució d'aquesta ja oferia altres notícies. 

 

Minuts després del succés, la nota informativa del seu estat de salut deia: «Explorat i tractat amb anti sèptics, es decideix el seu trasllat al Centre Hospitalari Especialitzat per seguir amb tractament definitiu».

'El Cordobés', després del succés | GTRES

 

Manuel Díaz 'El Cordobés' ha perdut la mobilitat d'aquest dit. Així mateix, segons indiquen, és possible que aquest no recuperi la mobilitat sencera de la seva mà.

 

Tot i que la família, en primera instància, va voler no informar dels fets, també és veritat que hores després van agrair l'afecte dels seus seguidors via Instagram. Aquest, en aquest sentit, va publicar un missatge a través del seu compte d'Instagram on va donar les gràcies als seus seguidors per les constants mostres de suport.

 

 

 

Dies d'incerteses

No se sap, però, quins seran els següents passos del torero. El que és més segur i cert és que aquest haurà de d'estar unes quantes setmanes fora de les places per recuperar-se bé.

 

La recuperació, de fet, servirà perquè aquest intenti recuperar la mobilitat de la seva mà. Tot i això, els metges diuen que potser nom pot recuperar l'absoluta mobilitat de la mà esquerra.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris