Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz pren una inesperada decisió amb l'herència del seu pare

Manuel Díaz sorprèn propis i estranys amb la seva decisió

Manuel Díaz està feliç després de reconciliar-se finalment amb el seu pare Manuel Benítez 'El Cordobés'. És clar que ha fet un pas definitiu. Sap que és el moment de respirar i oblidar el passat quan el seu pare no es volia retrobar amb el marit de Virginia Troconis.

«Manuel ha fet coses malament, però ha sabut adonar-se'n a temps», ha explicat al digital El Español un amic de l'extorero. El pare de Manuel Díaz mira enrere i sap tot el que ha aconseguit a través del món del toro i ha format una família de set fills.

Cinc van ser fruit del matrimoni amb Martina Fraysse i dos fora d'aquest. A més, el seu patrimoni és milionari i sobretot els diners que han pastat durant la seva carrera a les arenes, crida una mica l'atenció. Parlem del que deia abans d'aquesta reconciliació pública entre pare i fill, Manuel Díaz.

Manuel Díaz pren una decisió que deixa els seus sense paraules

'El Cordobés' va ser molt contundent quan li van preguntar per l'herència del seu progenitor. «Mai a la vida se m'acudiria emportar-me els diners d'aquest home», assegurava fa temps Manuel Díaz.

Foto de Manuel Díaz
Manuel Díaz ha confirmat que no vol els diners. | GTRES

Alhora, va deixar clars certs detalls sobre aquest assumpte. «Jo sí que sé el que costa guanyar els diners perquè ningú t'ho vulgui treure. (...) M'he tirat una vida sencera convencent la gent que cregués en mi».

«El que és bonic d'aquesta vida és el camí i davant del que és evident». Es posa així de manifest que Manuel Díaz ha renunciat completament a aquesta herència del seu pare. I és que s'ha llaurat una carrera prou exitosa per no necessitar diners de Benítez.

Manuel Díaz no vol «emportar-se un duro» del seu pare per res del món

«No utilitzo grans dades. Però et sorprendria saber que és molt probable que el fill estigui al mateix nivell o més alt que el pare en aquest tipus de coses», explica una font propera.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
Manuel Benítez deixarà la major part de l'herència als seus fills. | Trendings

Pel que fa al patrimoni de Manuel Benítez, no s'han publicat gaires dades en els darrers temps. El Español exposa que «la major part» dels béns i les empreses recauen sobre els fills del torero dretà. Això sí, amb l'única excepció de Maribel.

A més, aquest no hauria deixat de banda la dona amb qui està des del 2016, María de los Ángeles Quesada.

Així és l'entramat empresarial del pare de Manuel Díaz

«Ella ho és tot per a ell», expliquen. El cas és que Manuel ja va dipositar, fa temps, gran part dels seus béns i empreses a nom de la seva ex, Martina Fraysse. Ara mateix, fins i tot divorciats, Martina continua figurant en certes societats, informa l'esmentat digital.

Manuel Benítez
El pare de Manuel Díaz ha guanyat molts diners durant la seva carrera professional. | GTRES

El Confidencial va publicar fa sis anys certes dades sobre el patrimoni de Benítez. Segons el Registre Mercantil, Manuel tenia en aquella època una finca a nom seu a Palma del Río, el seu lloc de naixement.

La seva ex, Martina, apareixia a les empreses Corbasa, Firga i Construcciones o Profaben XXI SL, igual que els seus fills.

Aleshores es va dir que els béns, societats i empreses d''El Cordobés' arribarien a sumar uns trenta milions d'euros. El 2017, als registres mercantils i de la propietat, la seva exdona n'era consellera, presidenta i secretària de totes les seves empreses. Això sí, després de separar-se tot va canviar en part i els fills de Manuel Benítez haurien guanyat un abast més gran en aquest entramat empresarial.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!