Foto de Concha Velasco.

Manuel, el fill de Concha Velasco, admet que el missatge és cert

Concha Velasco rep un missatge enmig de la malaltia

Concha Velasco continua generant molt d'interès per part de la premsa. L'actriu compta amb l'afecte de moltíssima gent del món de la televisió que espera que es recuperi aviat. Fa unes setmanes, va haver de romandre ingressada, fent saltar totes les alarmes. Afortunadament, només va ser un ensurt i va poder tornar a la residència.

Els seus fills són els que estan més pendents d'ella, arribant a prendre la decisió de reduir les visites que la seva mare rebia diàriament. L'únic que volen és que estigui tranquil·la per poder fer front al moment tan dur que travessen. Una delicada situació que entén molt bé Terelu, qui li va fer arribar un missatge de suport i afecte.

Concha Velasco rep el missatge menys esperat

Concha Velasco continua a la residència on va decidir ingressar quan la seva salut va començar a debilitar-se. Conscient que necessitava cures especialitzades i contínues, els fills de l'actriu van acceptar.

La seva situació continua sent molt delicada i la família informa amb comptagotes sobre l'evolució de Concha. D'un temps ençà, han estat moltes les ocasions en què l'actriu ha patit algun sobresalt en la seva salut. Són pocs els que esperen que es recuperi al cent per cent, però l'únic que volen és que estigui tan tranquil·la com sigui possible.

Foto de Concha Velasco seriosa.
Concha Velasco es troba en un moment molt delicat. | Europa Press
 

La filla de María Teresa Campos sap molt bé com es deu sentir la família de Velasco. La veterana periodista també es troba en les seves hores més baixes i creix la preocupació al clan Campos. La presentadora de Sálvame va parlar sobre com és el dia a dia de la seva mare, posant de manifest que les coses han canviat molt en les últimes setmanes.

«Sabeu que tenim unes circumstàncies de vida molt tristes», començava explicant Terelu. «La meva mare menja poc i beu poc, i la nostra obligació com a filles és tenir un control que tot estigui bé», afegia.

La germana de Carmen Borrego admetia que estaven sent moments molt complicats que estan generant molt de dolor a la família. «Estar 'x' hores en aquests moments no és fàcil per a ningú», confessava aprofitant l'ocasió per enviar un missatge al fill de Concha.

El fill de Concha Velasco agraeix el suport

La situació per la qual estan travessant els fills de Concha Velasco és molt similar a la de les filles de María Teresa. Les dues famílies tenen les mares en un moment molt delicat que omple d'angoixa els seus.

Terelu entén molt bé aquest dolor i va aprofitar el seu discurs per dedicar unes paraules a Manuel, el fill de l'actriu. «M'agradaria enviar-li un petó i una abraçada especial a Manuel, el fill de Concha Velasco», va dir emocionada mentre mirava a càmera.

Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.
Terelu envia un missatge al fill de Concha Velasco entenent el seu dolor. | GTRES
 

«Jo sé que moltes de les persones que m'estan veient ens comprenen», va assenyalar sobre el drama familiar. De moment, la família de la intèrpret no ha avançat res sobre com evoluciona després de l'últim ingrés hospitalari.

Va ser el seu fill Manuel qui va anunciar a les xarxes que la seva mare estava ingressada per «directrius mèdiques». «Durant els últims temps s'ha debilitat la seva salut de manera ràpida i progressiva a causa de la seva malaltia», explicava.

Foto de Concha Velasco i el seu fill Manuel.
Per Manuel no és fàcil veure la seva mare, Concha Velasco, en aquestes circumstàncies. | Europa Press
 

Després de rebre l'alta, Concha va necessitar l'ajuda d'oxigen perquè es fatigava molt a l'hora de parlar. Per això, van decidir restringir les visites i les trucades de telèfon per evitar que s'alteri massa. «Necessita estar tranquil·la», comentava la família.

De moment, no se sap res nou sobre com evoluciona la situació de Concha, però és evident que és molt delicada. Com també és delicat l'ambient que es respira al clan Campos amb la baixada de salut de María Teresa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp