Concha Velasco i el seu fill, Manuel.

Manuel, fill de Concha Velasco, descobreix la veritat oculta sobre el seu pare

L'actriu no ha tingut cap relació com la del pare de Manuel

Concha Velasco és una de les grans actrius vives del nostre país. La seva trajectòria professional tant a Espanya com a l'estranger és digna d'admiració. També la seva història personal ha estat molt seguida per tothom. L'actriu conserva molts grans amors durant la seva joventut i a l'edat adulta. L'artista sempre ha compartit amb tothom que ha estimat molt i bé.

Fins fa poc se sabia poc de qui era el verdader pare del seu fill Manuel Martínez Velasco. L'actriu es convertia en mare soltera el 1976, una bomba que no va parar de sonar a tot arreu: aquella època no era com ara. Amb el temps es va saber que Fernando Arribas va ser el progenitor de Manuel, però va ser criat per l'espòs i el gran amor de Concha, el productor Paco Marsó. Aquest secret va romandre amb clau durant molt de temps.

L'inici d'una bonica relació

Aquests noms o el de José Luis Saénz de Heredia són alguns que encara recorda com a grans amants. També en va ser un Juan Diego, l'actor va morir recentment, a l'abril d'aquest any. Tant l'actor com Concha van compartir la gran passió per la interpretació. Ells saben millor que ningú què és lluitar per una feina en uns temps en què era molt difícil tirar endavant.

Concha Velasco
L'actriu ha tingut molts amors a la seva vida. | Telemadrid

«Nosaltres treballàvem els set dies de la setmana a doble funció. Ja havia nascut i ja s'estava creant un clima reivindicatiu en la professió respecte als drets laborals. Els dos actors principals de l'obra, que érem Concha Velasco i jo, ens vam plantar i vam demanar. Exigim, un dia lliure setmanal. No només no ens ho van donar, sinó que ens van acomiadar, però això va servir perquè el clima fos bullint cada cop més», va dir l'actor.

Després d'aquell succés, tots dos van liderar el moviment de la vaga d'actors del 1975. Aquesta revolta demanava una reducció de la jornada laboral per a tots els actors de teatre. Al cap i a la fi, el seu acomiadament no va ser en va, ja que van aconseguir el dia lliure per als treballadors de cine.

Això sí, tot aquest procés va tenir unes conseqüències: el seu posicionament amb moviments d'esquerres els va perjudicar. Durant una llarga època Concha Velasco i Juan Diego van patir un greu descens de treball.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Concha Velasco està molt unida a la seva família. | Europa Press

«Meravellós, amor de la meva vida tremend»

José Luís Sáenz de Heredia va ser un dels noms que més ha ressonat a la vida amorosa de l'actriu. Van mantenir una relació llarga però mai formal, ja que el director estava casat i no va deixar la seva dona. Així que Concha Velasco va decidir deixar-lo i continuar amb la seva vida. Va ser així com va aparèixer Juan Diego. Per fi, va poder gaudir d'un amor lliure en què ho podia expressar públicament, sense haver-se d'amagar.

«Meravellós, amor de la meva vida tremend, però quan em va dir que no es podria casar amb mi ni tenir fills, aquell dia es va acabar». Va dir Concha sobre ell afectuosament. Així que davant la negativa per ser pare, l'artista va decidir continuar amb la seva vida. Al cap de poc temps la intèrpret de Chica ye ye es va quedar embarassada de Manuel Martínez Velasco. Va haver de fer front a dures crítiques i a la criança del seu fill sola.

▶️ Vídeo del dia