Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Manuela Pantoja va morir sense diners i tancada a la seva habitació

Ha estat Anabel Pantoja qui ha desmentit la versió que va fer pública Carmen Gahona
Manuela Pantoja en una imatge abans de morir  | Mediaset

 

Maltractada, arruïnada i abandonada, així va morir Manuela Pantoja segons ha assegurat la seva neboda, Anabel Pantoja. La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut desmentir completament la versió que va donar Carmen Gahona, qui va explicar que la seva sogra havia girat l'esquena a tots els seus familiars. 

 

Segons Anabel, ni Carmen ni tampoc Chiquetete van estar gaire pendents de la situació de Manuela en els seus darrers dies. De fet, una font molt propera a la dona, que va estar en contacte directe amb ella, ha insistit que la versió de Gahona no és real, i que Manuela Pantoja no va estar tan ben acompanyada com va assegurar. 

Completament arruïnada

Però, més enllà de la solitud, un dels moments més durs que li van tocar viure a Manuela va ser quan va veure que «no podia treure diners» quan intentava «recollir la seva pensió». La dona va demanar llavors ajuda a una persona de confiança perquè no sabia què passava, i van acudir junts a la sucursal bancària per informar-se. 

 

Anabel Pantoja va decidir explicar com van ser els últims dies de Manuela | Mediaset 

 

La resposta que li van donar allà va ser que no podia treure diners perquè «estava en números vermells», cosa que Manuela no es podia explicar. Segons li van dir, algú li havia empenyorat «les seves joies», i ho estava pagant a través de la seva pensió. Una situació que Manuela desconeixia, i que la va afectar, ja que «ella no tocava la seva pensió i suposadament tenia aquells diners». «Comptava amb aquella quantitat per al mes», va explicar Anabel. 

Tancada en una habitació i sense poder entrar a la cuina

La neboda de Manuela va continuar, llavors, explicant que a casa la situació no era la més idònia tampoc. En els seus darrers dies, Manuela va denunciar que el seu fill i la seva nora la tancaven en una habitació, i no la deixaven sortir. És per això que va estar dies i dies sense veure ningú. 

 

«La ficaven en una habitació sola, tancaven la porta i la deixaven allà», va dir la col·laboradora de 'Sálvame', que va assegurar que Manuela tampoc tenia permís entrar «a la cuina», perquè els provocava «fàstic». Unes revelacions molt dures d'Anabel, que posen en un compromís Gahona. Ara, només queda veure si la parella de Chiquetete obrirà la boca i ho explicarà «tot», com va amenaçar després del funeral.