IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Manuela Velasco denuncia a través d'Instagram haver estat agredida per alguns taxistes en vaga

L'actriu ha relatat que li han llançat ous i objectes contra el cotxe de la productora en el qual viatjava, a més de diversos insults com «vés-te'n a menjar polles a Antena 3 pessetera»

 

Llevo toda mi vida siendo usuaria del servicio de taxi de Madrid, el taxi es el medio de transporte que más utilizo. No tengo ni Uber ni Cabify. En estos días escucho y comprendo las reivindicaciones de los taxistas y la huelga de hoy. Por eso me duele profundamente que esta mañana, cuando un compañero del servicio de transportes de la productora con la que estoy trabajando y que lleva con nosotros más de 4 años, me ha dejado en casa después de trabajar, un grupo de taxistas me ha agredido física y verbalmente, sin preguntar primero. Concretamente me han dicho, entre otras cosas e insultos: “ COME POLLAS” “VETE A COMER POLLAS A ANTENA 3 PESETERA” “ Ya nos vamos a encargar de que nadie te vea en la tele”. Además han golpeado el coche de mi compañero y nos han tirado huevos y objetos. #ASÍNO ( de las lindezas MACHISTAS hablamos otro día) @madrid @comunidadmadrid #taximadrid

Una publicación compartida de Manuela (@manuelavelascooficial) el

La coneguda actriu Manuela Velasco ha publicat en el seu compte d'Instagram una fotografia d'ella en un taxi durant l'enregistrament d'una de les seves sèries. Al costat d'aquesta imatge, l'actriu ha volgut denunciar una «agressió física i verbal» d'un grup de taxistes en vaga.

Manuela ha explicat a l'Instagram que els fets s'han produït quan el cotxe de la productora amb la qual treballa des de fa quatre anys l'ha deixat a la seva casa.

«Un grup de taxistes m'ha agredit físicament i verbalment, sense preguntar primer. Concretament m'han dit, entre altres coses i insults: 'Menja polles. Vés-te'n a menjar polles a Antena 3. Pessetera. Ja ens encarregarem que ningú et vegi a la tele», ha relatat l'actriu.

Manuela ha continuat explicant que «a més han colpejat el cotxe del meu company i ens han tirat ous i objectes. De les perles  masclistes parlem un altre dia».

Finalment, l'actriu ha lamentat l'ocorregut, ja que assegura que «porto tota la meva vida sent usuari del servei de taxi de Madrid». «El taxi és el mitjà de transport que més utilitzo. No tinc Uber ni Cabify» ha assegurat Manuela per resoldre el tema.

La imatge publicada per l'actriu ha aconseguit més de 6.000 'm'agrada' en tan sols una hora i més de 200 comentaris, on donen suport a Velasco i rebutgen fortament aquestes accions durant les vagues.


Comentaris

envia el comentari