Mar Torres, parella de Froilà, i el seu radical canvi d'imatge

La parella actual de Froilà ha sofert una transformació física important i un sorprenent canvi d'estil en els últims 3 anys

Mar Torres amb la seva parella, Froilà de Marichalar
Mar Torres amb la seva parella, Froilà de Marichalar | CatalunyaDiari.cat

Mar Torres i Froilà de Marichalar tornen a estar junts 2 anys després que tallessin com a parella, i en veure de nou fotografiada a la néta de l’empresari Tomás Fuertes (propietari del Grupo Fuertes), esfa evident la transformació física que ha experimentat en els últims temps la parella actual de Froilà.

Emulant l'estil Kardashian

La seva imatge actual és molt diferent de la que ens tenia acostumats 3 anys enrere i actualment, la seva indumentària és molt més atrevida, amb un estil que extremat que podria recordar a l’estilisme de les Kardashians: vestits cenyits, bosses de mà amb cadenes, sandàlies amb tacons alts, ulleres amb vidres grocs, maquillatge extremat, etc. un estil d’altra banda, que segueixen moltes noies de la seva edat.

 

Mar Torres, molt canviada resepcte als inicis de la seva relació amb Froilà
Mar Torres, molt canviada respecte als inicis de la seva relació amb Froilà | INSTAGRAM

 

També cal observar que el seu nas i la seva boca semblen completament diferents, sobretot els llavis, que els llueix més voluminosos, cosa que fa pensar que probablement s’ha sotmès a una intervenció estètica. 

 

Mar Torres ha sofert un canvi important en els últims tres anys
Mar Torres ha sofert un canvi important en els últims tres anys | INSTAGRAM

 

Froilá i Mar Torres es troben actualment aprofitant els seus últim dies de vacances abans de tornar a les classes dels seus estudis universitaris a Miami. Durant el seu descans estival, han gaudit d'uns dies de la província d’Alacant, a la localitat de Dehesa de Campoamor. A més a més, també han pogut celebrar junts l’aniversari de Froilà, que ha complert recentment 21 anys, amb un sopar no també hi va assistir la infanta Helena.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari