Froilà veient el seu amic Gonzalo Caballero

Mar Torres trenca amb Froilán en ple confinament

Mar Torres confessa que va decidir «prendre la iniciativa» per acabar amb la relació

En ple confinament per la crisi del coronavirus, hem conegut aquest dimecres, 29 d'abril que l'amor s'ha acabat entre Felip Joan Froilà de Marichalar i la jove Mar Torres.

Després de sis anys d'amistat i festeig, la jove ha explicat en exclusiva, a la revista 'Hola', tots els detalls de la seva decisió, que no agafa per sorpresa a ningú pels rumors de ruptura que s'han succeït en els últims temps.

En l'entrevista oferta per la ja exnòvia de Froilán, la néta de Tomás Fuertes, un dels homes més rics d'Espanya i amo del grup d'alimentació 'El Pozo', ofereix tots els detalls de la ruptura i parla sobre què ha passat entre ella i Froilà de Marichalar per haver-los portat a prendre aquesta dràstica decisió de separar els seus camins en plena quarantena.

Deixen la relació però seguiran sent amics

«Jo vaig prendre la iniciativa, però va ser una mica de tots dos», confessa la influencer. No obstant això, afirma, tant el fill de la infanta Helena i de Jaime de Marichalar com ella han quedat «com a amics. El segueixo estimant moltíssim. Si necessita alguna cosa de mi, jo hi seré. I si jo necessito alguna cosa d'ell, sé que ell hi serà», explica la jove Mar Torres, que ha obert el seu cor per parlar de la ruptura.

A la fi, el que queda d'aquesta història és que tots dos han posat punt final a una llarga relació que havia començat allà per l'any 2014, quan els joves es van conèixer en el col·legi episcopal Sagrada Família de Sigüenza. Ara, sis anys més tard, i després de molts rumors de ruptura en els mitjans, és ella qui confirma que prenen rumbs diferents de la vida.