Marc Bartra explica com va ser l'atemptat que va patir i assegura: «Només volia dormir però vaig pensar en la meva filla»

El defensa s'ha sincerat durant una entrevista a 'El Hormiguero'

Marc Bartra durant la seva entrevista a 'El Hormiguero'. | Antena 3

Marc Bartra ha explicat detalladament per primer cop com va viure l’atemptat que va patir quan viatjava a l’autobús del Borussia Dortmund amb el seu equip.  Ara, un mes i mig després, el defensa s’ha volgut sincerar en una entrevista que ha concedit al programa ‘El Hormigero’ d’Antena 3. Bartra no ha pogut evitar emocionar-se mentre explicava: «El primer que vaig pensar és si estava viu. Estava en xoc. Escoltava un fort xiulet i em feia mal el braç. Només tenia ganes de dormir però va venir la físio i em va dir 'per favor, Marc, no t'adormis, sigues fort, no tanquis els ulls'. Només volia dormir, però vaig pensar en la meva filla, Gala, i no ho vaig fer».

El jugador va haver de ser traslladat a l'hospital i operat per una lesió que va patir en un dels braços quan es van trencar els vidres de l'autobús a causa de l'explosió. «Mai m'havien operat, sempre m'han respectat les lesions. Vaig pensar en una llarga recuperació, però em vaig alegrar quan els metges em van dir que en un mes podria tornar a jugar». A més, Marc ha explicat que a la primera persona que va veure després de sortir de quiròfan va ser la seva futura esposa Melissa Jiménez. «La primera persona que vaig veure quan vaig despertar va ser Meli i li vaig dir 'tranquil·la, amor, estic bé». Tot i això, ha confessat que, quan va tornar a casa, estava intranquil perquè encara no s'havia identificat a l'autor.


Comentaris

envia el comentari