L'actor Marc Clotet celebra el seu primer Dia del Pare al costat de la seva filla

L'actor català viu amb molta emoció aquesta la seva nova faceta de progenitor

 
L'actor ha compartit una tendra imatge amb la seva filla en braços pel dia del pare | CatalunyaDiari.cat

Ara fa dos mesos naixia la petita Lia i els actors Marc Clotet i Natalia Sánchez es convertien, per primera vegada, en pares. La nena va voler conèixer als seus pares abans d'hora i va néixer prematura a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Des d'aquell dia, la petita és el centre d'atenció de tots dos i comparteixen la felicitat que viuen al seu costat a través de les xarxes socials.

L'actor que anunciava ple d'alegria que «és el millor regal que la vida ens podia fer» no ha pogut evitar compartir tot orgullós com ha viscut el seu primer dia del pare al costat de la seva filla. Clotet ha publicat, al seu perfil oficial d'Instagram, una dolça imatge abraçant a Lia on se'l pot veure pletòric de felicitat. A la fotografia s'observa com la petita ha crescut bastant d'ençà que l'actor va publicar l'última imatge amb ella ara fa un mes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day

Una publicación compartida de Marc Clotet (@marc_clotet) el

«Tenir i escollir el millor pare del món»

D'altra banda l'actriu i mare de la petita, Natalia Sánchez, ha felicitat al seu pare però també ha volgut aprofitar per felicitar a la seva parella durant el seu primer dia del pare i presumir de «la meva gran sort» en poder «tenir» al millor pare del món però també per «escollir» el millor pare del món per a Lia. La parella es mostra encantada amb aquesta nova etapa que estan vivint, amb intensitat, tots dos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TENER y ELEGIR al mejor padre del mundo, qué gran suerte la mía...#FelizDíaDelPadre

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

La petita Lia va ser prematura

La filla dels dos actors va néixer un mes abans del previst però tot i això els dos pares van confirmar que el part, que va ser natural, havia anat genial. Des de llavors, ambdós actors no han deixat de compartir totes les emocions i sensacions que Lia els aporta al seu dia a dia. El 8 de febrer van compartir la primera imatge de tots tres junts per celebrar el primer mes de vida de la petita i per ensenyar que tot anava bé perquè la nena anava guanyant pes. 


Comentaris

envia el comentari