Marc Clotet i Natalia Sánchez tindran una nena

La parella va anunciar fa unes setmanes que seran pares per primera vegada

Marc Clotet i Natalia Sánchez
Marc Clotet i Natalia Sánchez | Gtres

L’actor Marc Clotet i la seva xicota, la també actriu Natalia Sánchez, sorprenien fa unes setmanes als seus seguidors revelant que serien pares per primera vegada. La parella s’està preparant per viure una nova i il·lusionant etapa i, ara l’actriu ha donat a conèixer a través del seu compte d’Instagram que està esperant una nena.

Ho ha fet acompanyat d’un missatge contra la discriminació: «Ja sé el sexe del bebè! El que encara no sé és si vestirà de rosa, de blau o amb purpurina; si jugarà amb princeses, camions o unicorns; si portarà serrell, trenes o rastes; si decidirà canviar-se el nom de Pepita a Pepito o Pepiti; si serà heterosexual, homosexual, bisexual, transsexual, asexual o res de l’anterior; ni si decidirà seguir estereotips o no i, sincerament, no m’importa el més mínim».

«Només vull que sigui feliç, que no pateixi cada segon pel seu gènere i que aprengui que no són les joguines, ni la roba, ni els colors els que tenen gènere, sinó que som els adults els que tenim prejudicis i complexos. Així que només desitjo, amb tot el meu cor, que la meva nena jugui, vesteixi i visqui amb llibertat», sentenciava l’actriu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡YA SÉ EL SEXO DEL BEBÉ! Lo que todavía no sé es si querrá llevar falda o pantalón; si vestirá de rosa, de azul o con purpurina; si jugará con princesas, con camiones o unicornios, si llevará flequillo, trenzas, rastas; Si decidirá cambiarse el nombre de Pepita a Pepito o Pepiti; si será hetero-, homo-, bi-, trans- , a- o nada de lo anterior; ni si decidirá seguir estereotipos o no y, sinceramente, no me importa lo más mínimo. Solo quiero que sea feliz, que no sufra ni un segundo por su género y que aprenda que no son los juguetes, ni la ropa, ni los colores los que tienen género, si no que somos los adultos los que tenemos prejuicios y complejos. Así que solo deseo, con todo mi corazón, que mi niña juegue, vista y viva con libertad. ¡ #FelicísimoMiércoles a tod@s !

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

Pares per primera vegada

Fa unes setmanes, els actors van penjar als seus respectius comptes d’Instagram una fotografia on sortien els dos abraçats per anunciar que «l’any que ve serem tres a la família». «Tret d’algun ‘assalt’ a la nevera, aquests 4 mesos han sigut meravellosos i el més difícil ha sigut guardar el secret fins a confirmar que estava tot bé», explicava la futura mare.

Marc Clotet i Natalia Sánchez van començar una discreta relació l’any 2014, després que coincidissin en l’obra de teatre ‘Amantes’. Des d’aleshores han mantingut el seu amor allunyat dels focus mediàtics fins que ara van decidir anunciar la seva futura paternitat a través de les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari