Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marc Clotet i Natalia Sánchez tindran una nena

La parella va anunciar fa unes setmanes que seran pares per primera vegada
Marc Clotet i Natalia Sánchez | Gtres

 

L’actor Marc Clotet i la seva xicota, la també actriu Natalia Sánchez, sorprenien fa unes setmanes als seus seguidors revelant que serien pares per primera vegada. La parella s’està preparant per viure una nova i il·lusionant etapa i, ara l’actriu ha donat a conèixer a través del seu compte d’Instagram que està esperant una nena.

 

Ho ha fet acompanyat d’un missatge contra la discriminació: «Ja sé el sexe del bebè! El que encara no sé és si vestirà de rosa, de blau o amb purpurina; si jugarà amb princeses, camions o unicorns; si portarà serrell, trenes o rastes; si decidirà canviar-se el nom de Pepita a Pepito o Pepiti; si serà heterosexual, homosexual, bisexual, transsexual, asexual o res de l’anterior; ni si decidirà seguir estereotips o no i, sincerament, no m’importa el més mínim».

 

«Només vull que sigui feliç, que no pateixi cada segon pel seu gènere i que aprengui que no són les joguines, ni la roba, ni els colors els que tenen gènere, sinó que som els adults els que tenim prejudicis i complexos. Així que només desitjo, amb tot el meu cor, que la meva nena jugui, vesteixi i visqui amb llibertat», sentenciava l’actriu.

 

 

Pares per primera vegada

Fa unes setmanes, els actors van penjar als seus respectius comptes d’Instagram una fotografia on sortien els dos abraçats per anunciar que «l’any que ve serem tres a la família». «Tret d’algun ‘assalt’ a la nevera, aquests 4 mesos han sigut meravellosos i el més difícil ha sigut guardar el secret fins a confirmar que estava tot bé», explicava la futura mare.

 

Marc Clotet i Natalia Sánchez van començar una discreta relació l’any 2014, després que coincidissin en l’obra de teatre ‘Amantes’. Des d’aleshores han mantingut el seu amor allunyat dels focus mediàtics fins que ara van decidir anunciar la seva futura paternitat a través de les xarxes socials.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris