YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'actor català Marc Clotet serà pare per primera vegada

Ell i la seva parella, la també actriu Natalia Sánchez, han compartit una imatge on es pot veure la incipient panxa d'embarassada d'ella

Marc Clotet, en arxiu
Marc Clotet, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

Marc Clotet acaba de fer pública una de les notícies més il·lusionants de la seva vida. L’actor català ha compartit a les xarxes socials que la seva xicota, la també actriu Natalia Sánchez, està embarassada. La parella ha volgut expressar la seva felicitat pel futur naixement del seu primer fill publicant una fotografia a Instagram on se’ls pot veure a tots dos abraçats, però amb l’actriu mostrant la seva panxa d’embarassada.

Els dos actors van començar la seva relació el 2014, després de treballar plegats a l’obra de teatre ‘Amantes’. El títol de la funció es va fer realitat, i des d'aleshores han mantingut una història d’amor que ha culminat amb l’anunci de què fa quatre mesos que esperen el seu primer fill.  

  

 

La notícia més il·lusionant i el secret més difícil d’ocultar

Tots dos actors han penjat la bonica imatge al seu perfil de les xarxes socials. Natalia explicava la il·lusió que els feia donar a conèixer que seran 3 a la família i com els havia costat mantenir-ho en secret. «Tret d’algun ‘assalt’ a la nevera, aquests 4 mesos han sigut meravellosos i el més difícil ha sigut guardar el secret fins a confirmar que estava tot bé», va publicar la futura mare a sota de la fotografia.

L’actriu agraïa al seu missatge a tots els que han estat al seu costat i sobretot a «tu Marc Clotet, per ser el millor company de viatge». El català, després d’escriure també l’il·lusionat que està, li contestava: «Gràcies Natalia Sánchez, per ser la millor companya de vida».  


Comentaris

envia el comentari